Cerere de rugaciune, pe site-ul Bisericii Penticostale Romane Happy Valley

Posted: august 28, 2008 in Biserica Penticostala Happy Valley, etica crestina
Etichete:, , , , ,


Dintre cererile de rugaciune postate pe site-ul Bisericii Penticostale Happy Valley, mi-a atras atentia urmatoarea cerere(citeste aici cererea de pe site prayer-request)la care am incercat sa adaug si un ajutor spiritual, biblic Probabil vor fi si altii, care avand aceleasi probleme vor gasi ajutor.

Prayer Request
Submitted by:
An anonymous requester
2008-07-21 @ 04:11:28
May the streangth of the lord be with you.I,m a very active member in church,but my biggest problem is that i,m not saved.I do spend most of my time with saved christians.They have tried to encourage me alot to get saved but in vail.I often find myself addicted to devilish
activities like watching pornographic mails.I consider this to be a very great problem in my life.Please i,m begging you to assist me
in changing my life and walk in the right perth with my fellow christians.I seriously need your prayers, and also to teach me on how i can be praying daily when i wake up and before i go to bed.I am married and love my wife very much.Also pray for me so that i can be blessed with a child.

VICTORIE ASUPRA ISPITELOR DIN DOMENIUL SEXUAL
Sunt propuse in ultimii ani tot mai multe si diferite metode de a ajunge la victorie in acest domeniu al luptei noastre spiriituale. Sunt foarte mult cautate sfaturile psihologilor si consilierilor ,medicilor, invatatorilor crestini etc . care uneori complica lucrurile si dau retete care nu duc la rezultatele asteptate totdeauna.
Am ajuns la concluzia dupa ce am citit tot felul de carti pe aceasta tema, ca de fapt exista in Biblie o serie de sfaturi foarte practice in acest domeniu,si pentru mine personal lucrurile s-au simplificat foarte mult.
1. Rugaciunea este lucrul cel mai important dar nu singurul in aceasta lupta.
“Vegheati si rugati-va ca sa nu cadeti in ispita …”(Matei26:41). Rugaciunea sincera este strigatul nostru disperat dupa ajutor ,recunoasterea implicit a starii de infrangere si pacatosenie, nevoia de a fi iertati pentru ca iarasi am gresit . Dar trebuie sa constientizam doua lucruri: ca Dumnezeu se asteapta sa avem biruinta deplina si ca este nevoie sa actionam practic . Aceasta constituie partea noastra, ascultarea noastra de poruncile Lui.
2. Trebuie sa realizam dimensiunea si implicatiile pacatelor din domeniul sexualitatii.
In predica de pe munte Isus(Matei 5: 27-30) arata dimensiunea acestui pacat care incepe de la ganduri ,priviri fiind comparate cu actul in sine.Implicatiile lui ne duc la concluzia de a actiona radical . “Daca ochiul sau mana ..te face sa cazi in pacat scoate-l sau tai-o…” Vom fi convinsi ca aceste masuri sunt proportionale , si nu disproportionate daca iti faci calculul , trupul intreg in ghena sau fara unele madulare in rai. Concluzia : merita sa iei orice decizie pentru a ajunge la victorie.
Chair daca de exemplu nu te mai uiti deloc la televizor,sau ocolesti standul de reviste,sau iti schimbi locul de munca ., nimic nu este prea mult pentru victoria deplina.
3. Toate actiunile descrise in Biblie ca necesare pentrua ajunge la victorie sunt de o extrema severitate.
. Nu este loc pentru a sta si a face compromisuri ,pentru ca de fapt nu exista .
Exemplul lui Iosif: “…El i-a lasat haina in mana si a fugit afara din casa …”(Genesa 39:12 vezi contextul ).
Exemplul lui Iov : “Facusem legamant cu ochii mei, si nu mi-as fi oprit privirile asupra unei fecioare “(Iov 31:1) O decizie ferma(legamant) privind masurile pe care trebuie sa le iei, care sa te ajute sa ajungi la biruinta.
Invatatura ap Pavel: “Fugi de poftele tineretii,si urmareste neprihanirea ,credinta dragostea,pacea, impreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata”(2 Timotei 2:22)
Daca pana acum s-au descris exemple de actiuni negative cum ar fi “fug”,”nu ma uit”, “imi scot ochii”, “imi tai mana”( acestea doua din urma nu indeamna in mod fizic sa facem acest lucru ,ci ne arata ca trebuie sa facem, orice lucru specific care sa ne ajute ca sa nu mai pacatuim) , apostolul Pavel ne indeamna si la actiuni pozitive.
Acestea intregesc planul practic care duce la victorie: “urmarirea” roadelor Duhului Sfant, si ramanerea “impreuna” in partasie cu credinciosii adevarati.
Am scris aceste lucruri vazand oameni disperati pentru a ajunge la victorie , gandindu-ma ca poate aceasta scriere le va sugera o cale spre aceasta .

Comentarii
  1. Orlando Moreira spune:

    Vă rugăm să se roage pentru mine, pentru că eu sunt bolnav psihic, fără un loc de muncă, din păcate, cu familia spiritual bolnav …
    nevoie de rugăciune
    Mulţumesc

    Orlando Moreira

    • Catre toti cei care citesc acest comentariu:
      Spuneti rugaciuni pentru Orlando Moreira. In acelsi timp sa speram ca va gasi sprijin din partea bisericlor unde locuieste.

      • Silviu RUSU spune:

        Frate Daniel ,Laudat sa fie Isus!
        Va rog din Suflet sa va rugati alaturi de mine,Domnului Nostru Iisus Hristos,sa ma binecuvinteze cu sanatate,prin Duhul Sau,sa ma binecuvinteze la serviciu,ca sa nu fiu dat afara in aceste vremuri grele!! Doamne Isuse te rog Asculta-mi ruga fierbinte,Tu PArinte si Imparat Ceresc!!!Va multumesc Tuturor,pentru intelegere!!Slavit sa fie Domnul,in veci de veci!AMIN!

  2. nadea spune:

    pacea domnului!va rog din tot sufletul sustinetima in rugaciuni!ma doare foarte,foarte tare sufletul,ma simt foarte rau,am mare neliniste in suflet!din cauza geloziei si din cauza ca suntem certati cu sotul de foarte mult timp,de 9 zile.el sta intro camera si eu in alta cu kopilul,suntem parca straini,nul mai simt atit de apropiat cum lam simtit inainte.imi este strain complet!va scriu cu lacrimi pe fata de durere ce am pe suflet!va rog,rugativa pentru familia nostra caci sunt la pamint si nam putere sa ma ridik!doar domnul va putea sa ne ajute.eu cred foarte tare ca domnul raspunde la rugaciunile voastre,si am sa astept de la domnul raspuns!caci certurile si nelinistea nu se mai opresc in casa nostra,chiar daca suntem pentikostali.viata noastra nu ar trebui sa fie ca la acei lumesti,dar traim ca ei.domnul sa va rasplateasca pentru bunatatea voastra si rugaciunile voastre!dumnezeu sa va binecuvinteze caci faceti mare slujba pentru domnul,caci rugaciunea este cel mai important!

    • Am scris mai multor persoane sa se roage pentru familia dvs. Sper sa gasiti resursele necesare sa va rugati si sa asteptati cu speranta raspunsul lui Dumnezeu .
      Pot sa spun ca Dumnezue poate vindeca relatiile in
      familie dar trebuie sa vem credinta si rabdare si sa ne smerim sub bratul Domnului.
      Acest Timp de criza Dumnezeu il poate folosi pentru a ne prelucra caracterul nostru pentru a pretui mai mult ceea ce avem pentru a ne face mai intelepti.
      Va rog sa cititi Proverbe 31 10-31 sa meditati la el si sa vedeti cat bine puteti sa-i faceti sotului chiar daca el nu va reactiona pozitiv imediat la gesturile dvs de putare buna.

  3. nadea spune:

    Pacea Domnului!vam mai scris sa va rugati pentru familia mea si as vrea sa va multumesc din toata inima pentru rugaciunile voastre,as vrea sa va rog sa continuati sa va rugati pentru familia mea si mai am inca foarte mare rugaminte la dumneavostra sa va rugati pentru familia verisoarei mele Natalia si Viorel Antoci.ca in familia aceasta sa fie pace,intelegere,dragoste,unire,credinciosie.va multumesc anticipat!

  4. remo spune:

    Pt. Nadea ,

    cearta = bataie . Lasati-va de bataie amindoi , pocaitiva , si are sa fie bine la voi in casa . Atunci cind nu mai este dragoste , este altceva si acela se numeste PACAT . Dumnezeu sa va ajute .

  5. blocatari spune:

    Sa ne rugam si pentru Dumitru , care este smintit de catre persoane meschine spre a ne lasa fara painea cea de toate zilele . Pentru binele lui, al firmei si al nostru, sa ne rugam pentru ganduri bune si inima milostiva din partea lui Dumitru si indepartarea celor care-l forteaza sa face acest gest.

    • Rugaciunea pentru cei care ne sunt patronii nostrii este intotdeauna indicata, pentru ca este o sarcina dificila a conduce o afacere mai ales in situatia de criza economica in care ne aflam. Asa ca sa lasam ca Dumnezeu sa lucreze la inima lor, dar sa nu uitam ca in final increderea noastra este in Dumnezeu care stie cel mai bine cum sa faca spre binele nostru. Sa ne rugam dar !

  6. nadea spune:

    pacea domnului!vam mai scris de multe ori!va rog sa ma sustineti! situatia
    mea in familie si starea mea sufleteaska este foarte rea,deja a doua duminika nu plek la
    biserika,akuma sotul este plekat singur la biserika,ear eu am ramas cu
    copilul acasa!duminika trecuta a fost la biserika cina si eu nam fost
    nici eu la biserika nici sotul,anume in ziua de duminika vrajmasul nea
    adus scandal in casa ca sa nu participam la cina.saptamina aceasta am
    fost impacati aproximativ o zi ear restul zilelor eu am plekat de acasa
    la parintii mei numai ca sa nu stau ku el si eri am venit acasa si eata
    ka nu neam impakat caci este groaznik,earasi problemele mele cu
    geloziea,doar din cauza asta ne certam!am duh de gelozie si nu pot sa
    fac nimik ku asta.suntem disperati cu sotul el nu mai crede in rugaciuni
    ca dumnezeu ne va raspunde si ma va elibera de gelozie.rugativa va rog
    pentru eliberarea mea,caci mie si sotului ne este frika caci stim ambii
    ca mult timp in asa stare rea duhovniceasca nu vom putea
    fi,Dumnezeu,poate sa ne opreasca groaznik din trairea aceasta
    necrestina,dar nu pot sa fac nimik,nu ma pot schimba singura cu puterile
    mele!nu voi putea spune permanent minciuni tatalui meu atunci cind ma
    intreaba ati fost la biseric?si eu ii spun ca da,sau de ce nu te duci la
    biserika-mie rau!odata si odata totul va esi la iveala!va rog sa ma
    sustineti in rugaciunile dumneavoastre!va rog sa atrageti atentie si la o alta cerere a mea,verisoara mea locueste in sat si nu are internet si ma roaga frumos sa va scriu si cererea ei:rugativa pentru familia ei caci traesc de 12 ani impreuna si au foarte mari probleme,nu este pace,intelegere,dragoste unire in familia lor de 12 ani,sufera toata familia si copiii foarte mult,familia a aceasta se numesc Natalia si Viorel,natalia are o boala la care medicii nu pot pune deagnoz,nu stiu ce are,este bolnava rau!va rog sa va rugati pentru vindecarea ei!va multumesc mult anticipat si Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca!amin!

  7. remo spune:

    Daniel Lucescu ,

    de ce mi-ai sters comentariul adresat lui Nadea ?
    ––––––––––––––––––––––––––––
    dan lucescu : l-am postat din nou ;mi s-a parut nu stiu cum ;este oK acum
    ––––––––––––––––––––––––––––

    Nadea , mie mi se pare ca tu ai probleme cu bataia si cu dragostea . Tu te comporti ca o femeie divortata parasind caminul . Eu cred ca tu trebuie sa te pocaiesti si sa te lasi de pacate si lucrurile se vor indrepta la voi in casa .
    Dumnezeu sa-ti ajute .

  8. mihaita anghel spune:

    pacea Domnului!sint chemat de curind la Domnul,prin biserica penticostala,am trecut din lumea pacatoasa prin luarea legamintului aproximativ 3 saptamani.Totul a inceput dintr-o altercatie a unor infractori care erau prietenii si tovarasii de fapte a unui fost bun prieten de al meu se numeste paul de fapt rompaul,pe ca re la-m imprumutat cu suma de aproape 60 000 de euro fara sa-i cer camata limbaj lumesc,pt. ca eu nu am facut asa ceva niciodata in viata.aceasta suma i-am oferit-o datorita faptului ca el era dator unor camatari si era amenintat impreuna cu familia sa.acei tovarasi ai lui au fost trimisi de catre acest prieten bun al meu pentru a-mi inchide gura prin a ma injunghia cu un cutit in fesa pe la spate.se implinea aproximativ 2 ani decind am imprumutat bunul meu prieten.dupa aceasta intimplare,cu toate ca ma puteam razbuna si aveam destula putere ,nu am fact-o si am ajuns la un prieten comun ,(cunoscut de mine si rompaul)care se numeste sandu geamanu,renumitul si fostul periculos interlop.l-am sunat si acesta mi-a spus sa vin undeva pe chitila un cartier marginasi din bucuresti,la-m luat pe fiul meu cristian(pe mine ma cheama mihai)si am ajuns la locul fixat,acolo era o biserica penticostala.bun,am intrat acolo si cind am intrat la-m vazut pe sandu geamanu si mi-a spus sa i-au loc daca vreau daca nu sa mai astept si si-a cerut scuze ca a uitat sa-mi spuna ca are o adunare bisericeasca.am ramas inauntru si privin-d acei oameni(acum frati in Domnul)parca imi erau cunoscuti de nu stiu cata vreme(Slavit sa fie Domnul),a trecu adunarea,am discutat cu geamanul(acum fratele alexsandru)i-am explicat despre ce e vorba,….bun.Dupa o alta zi ma-m intinlit iar in zona ,dar el a intirziat si ma-m dus la un frate bebe acasa sa intreb de geamanu si a zis ca trebuie sa vina,intr timp au mai venit si alti frati si deodata…….unul din frati pe nume costica mi-a spus ce=i cu tine esti abatut?te vad,stai linistit trece sigur o sa treaca,zice,spune trei cifre de la unu la noua ,am spus mi-a citit ceva si la un momentdat mi-a spus-mai omule nu v-a dura mult si te vei urca in corabia lui Dumnezeu-eu am spus:daca asta este voia Lui Dumnezeu asa sa fie,si asa a fost,imediat a venit geamanu am discutat ceva vag despre situatia mea,am plecat la o rugaciune la un frate pe nume dacian si acolo mi-am luat legamantul si ma-m predat Domnului Nostru.acum sint in post pentru botez,urmez adunarile,dar am o problema,stiu ca singurul cine ma poate scoate din ea este Domnul Dumnezeul Nostru,si acea problema este:nu am casa,ma intretin foarte greu,eu si familia mea, rompaul nu-mi da banii,cristi fiul meu ma ignora si vorbeste urat cu mine si mama lui,are o sotie fara educatie omeneasca,doresc din toata inima frate daniel sa faceti si pentru mine o rugaciune pentru a mi se ridica aceasta povara de pe umerii mei,slavit sa fie Domnul,Amin

    • Oricum ai facut cea mai importanta tranzactie,mai mare decat valoarea lumii intregi dupa cum spune Isus „Si ce ar folosi uni om sa castige toata lumea daca si-ar pierde sufletul?…”(Matei 16:26).(unii ar vrea sa catige si sufletul si toata lumea. De aceea te avertizez ca ar putea sa intalnesti printre cei care isi zic crestini dar care sunt frati mincinosi care imprumuta bani si nu-i restituie (vezi 1Corinteni 5 9-11). Sper sa fi alaturi de frati sanatosi in credinta care sa te ajute sa cresti in ascultarea si cunoasterea lui Dumnezeu.
      Dumnezeu poate „face mai mult decat cerem sau gandim noi”. Sa ne rugam unii pentru altii.(Indemn la rugaciune pentru toti cei ce citesc acest comentariu al lui Mihaita Anghel)

      • mihaita anghel spune:

        pacea Domnului Isus,frate Daniel pe data de 10 mai am avut botezul in numele Tatalui,al Fiului si al Sfantului Duh,marire Domnului nostru Isus hristos si Dumnezeului nostru ceresc Tatal,ce bun e Domnul,Domnul sa va binecuvanteze si sa tina sanatos, Amin.

        • Chiar ieri ma gandeam ca nu mai am vesti de la cei care au scris cereri de rugaciune.
          M-am bucurat mult sa am asa o veste importanta de la tine. Felicitari ! „God bless you !”

  9. valeria spune:

    va rog sa va rugati pt tatal meu este grav bolnav cu inima

  10. VOICA spune:

    VA ROG SPRIJINITIMA IN RUGACIUNE PENTRU CA SUNT BOLNAVA CA DOMNUL SA SE ATINGA DE MINE VA MULTUMESC

    • Este mare lucru ca exista oameni care atunci cind sunt in suferinta se roaga pentru vindecare catre Dumnezeu.Isus a zis :”…orice veti cere in Numele Meu voi face pentru ca Tatal sa fie proslavit in Fiul”(Ioan 14:13)

  11. Maria spune:

    VREAU SA VA RUGATI PT MINE CA TREC PRIN INCERCARI GRELE CA BUNUL DUMNEZEU SA SE ATINGA DE ELE mary_29_2010@yahoo.com

  12. Maria spune:

    Ma numesc Maria AM 29 ANI MA SASAT SOTU PT ALTA suntem divortati AM 3 COPII DINTRE CARE UNU CU HANDICAP GRAV SI AM NEVOIE DE AJUTOR FINANCIAR urgent STAU IN CHIRIE LA STAT DAR DIN PACATE ARE PROPRIETAR SI RISC SA MA DEA AFARA CU COPII IAR FOSTU SOT MA TOT POARTA PRIN TRIBUNALE CA VREA SAMI IA COPII PE CARE EU IAM CRESCUT am proces pe 29 iunie si am nevoie de 16mil pt procese ca sunt 2 una cu fostu sot iar cealalta cu statu
    va rog mult 0740511468 imeil mary_29_2010@yahoo.com

    • Am lasat comentariu sa-l vada si altii. Inteleg ca este o situatie deosebit de grea.Ne rugam pentru voi .Dar cred ca trebuie sa apelati si la cei din biserica de care apartineti, care sa fie alaturi de dvs si sa va sfatuiasca cum sa faceti mai bine.

  13. STOICA CRISTI spune:

    Ma numesc Cristi si am 37.ani..sunt pensionar de boala si am un copil in varsta de 12.ani,si orfan de mama. Va rog sa va rugati pentru noi,traim de pe o zi pe alta si am restanta la abonamentul la paine! suntem f.stramtorati! aici suntem 4.membri in adunare..cine doreste sa ia legatura cu noi-telf-0749583358.suntem din jud.sibiu..eu nu am pc.va scriu de pe mobil. Evrei.6:10.

  14. anon spune:

    va rog din toata inima si din tot sufletul sa va rugati pentru mine,sotul si pentru fetita noastra.familia noastra sa destramat,sotul vrea sa dee la divort,aztazi sunt in ead pe pamint si sunt convinsa ca si sotul,suferim mult,dar nu putem schimba nimik,este atita ura si nedragoste intre noi,totul a inceput din cauza geloziei mele si a crescut in ura unul fata de altul,va rog sa va rugati pentru eliberarea pacatului meu geloziea!caci pina acum am pacatul acesta,viata noastra este un cosmar si un ead!va rog rugativa si scrietimi pe email va rog mult

  15. anonim spune:

    Pace iubiti frati si surori!va rog din toata inima sa va rugati pentru mine si sotul meu!pentru eliberarea pacatului meu si pentru relatia mea cu sotul meu!familia mea are mare nevoe de rugaciunile copiilor lui Dumnezeu!de mult timp avem foarte mari probleme intre noi cu sotul.si ne pare ca nu vom mai fi fericiti niciodata!va rog rugativa pentru familia noastra si pentru copilul nostru,ca in familia noastra sa fie pace,dragoste,bucurie,intelegere!va multumesc anticipat si dumnezeu sa va rasplateasca!

    • Oricine citeste aceste rinduri este indemnat sa faca aceasta slujba de rugaciune. E o mare cinste sa te rogi pentru altii.

    • Cred ca Epistola 1Ioan este o sursa buna pentru a intelege cum se ajunge la iertare ( cap 1 si 2) si pentru vindecarea relatiilor in familie(celelate capitole ale epistolei ) Iertare cum ne-a iertat Hristos si apoi acceptare(unul fata de altul) cum am fost si vrem sa fim aceptati de El . Doamne ajuta-ne la toti ! Acestea necesita si un timp(si rabdare) in care sa aiba loc acest procese.

    • Ioana gugu spune:

      Va rog in numeke Domnului Isus sa ma sprijiniti in rugaciune ca Domnul sa aduca alaturi de fiica mea Alexandra un copil al Sau un om ales de El ca sa nu mearga in tovarasia celor fara Dumnezeu alaturi de care lucreaza .Sa i dea Domnul din mana Lui unom ales de El .Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze!

  16. tatiana spune:

    Dumnezeu sa binecuvinteze pe totii ace-a Care doresc din inima sa slujeasca Domnului. Dumnezeului care a daruit ca jertfa pe singurului Fiu pentru-ca ori cine crede in el azi sa aiba viata vesnica amin.Tot ce-a ce sta in puterea noastra este, Rugaciunea cu credinta,ascultarea de Dumnezeu,iubirea,faceraea de bine Si ce-l mai important lucru , este Dorinta de-al lasa pe Dumnezeu sa lucreze in Vietiile noastre, as cum el doreste ,in bunatatea lui cea mare .Atunci ce-l rau nare putere asupra noastra ..Daca iti lipseste unul din aceste lucruri te rog, Roagal pe Dumnezeu cu credinta din toata inima ta sa primesti ce-a ce doresti ,ce-a ce ai nevoie. Sigur el te va asculta,iti va da tot cea ce doresti,cea ce ai nevoie.Dumnezeu este Dumnezeul imposibilului,Cu el avem numai de cistigat,atit pe plan spiritual cit si material,El are nevoie doar de o inima credincioasa si sincera.Rugaciunea facuta dintr-o inima sincera ,smerita si cu credinta ,facuta in ori ce vreme este arma credinciosului biruitor.Atunci cind esti singur nai pe nimeni,ai nevoie de iertare,iubire,prieten,doctor,intelegere de ori ce fel,bani,casa,servici,familie sanatoasa atit spiritual cit si trupeasca,etc.Dumnezeu te iubeste as cum esti ,si va raspunde la rugaciunile tale mai devreme sau mai tirziu Crede si vei primi, tot ce-a vei cere .Dumnezeu asculta chiar si atunci cind esti cazut,si nu mai ai nici o speranta El este speranta,si rezolvarea tuturor problemelor noastre.Amin Dumnezeu sa va bine cuvinteze si sa va asculte in ziua necazului

  17. anonim spune:

    pacea Domnului!va rog mult,daca nu va este greu rugativa pentru familia mea,sunt disperata,nu ma mai iubeste sotul si suntem certati de foarte mult timp,nu mai vreau nimik,viata noastra nu mai are sens!am un gol inlauntrul meu,si nu mai am nici o nadejde,imi pare ca Dumnezeu deja nu ma mai aude!:((((nu ma pot nici ruga:((((

    • @anonim „Nu ma mai pot nici ruga” Dumnnezeu nu are nevoie de cuvinte El vede starea interioara . Va vede disperarea si dorinta de a se vedea un rezultat pozitiv si dupa voia Lui in rezolvarea crizei prin care trece familia dvs. Nadejdea nu trebuie sa ne-o pierdem, s-o consolidam cu rabdare este o solutie si incredintarea in mana lui Dumnezeu a situatiei. Noi nu avem control asupra deciziilor altora ci numai asupra noastra si atat timp cat stam in voia lui Dumnezeu putem sa ne linistim sufletul, emotiile. Sufar alaturi de dvs si cred ca si alti cititori au aceeasi simtire fata de situatia dvs

    • TOMA COSMIN ALIN spune:

      CINE VA RABDA PANA LA SFARSIT VA FI MANTUIT

  18. […] Cerere de rugaciune, pe site-ul Bisericii Penticostale Romane Happy Valley August 200830 comments […]

  19. hategan spune:

    Donmul sa se atinga de voi

  20. […] Daca nu ti-ai dat seama pana acum el nu te lasa pana nu recunosti ca pe langa alte organe ai si o inima specializata in atractia dintre sexe opuse ceea ce nu-i rau pana la urma ,Doamne fereste de alte atractii; Ai “Inima sexualitatii”, un organ care il au toti, incepand cu cei “care sug la pieptul mamei” si terminand cu cei care au dat in mintea copiilor, de la sugari pana la octogenari cel putin. Acum nu stiu ce s-a intamplat cu generatiile care pana in prezent nu si-au descoperit aceasta parte de concentrare a energiei sexuale. “Domnul a promis in urma cu patru ani de zile ” cel putin Nelu Peia a auzit asta “ca va voi da putere cata aveti nevoie”. Cat despre mine Eu ma multumesc si ca si mine multi altii cu cea ce a zis Domnul acum aproape doua mii de ani “…Dumnezeu care este credincios nu va ingadui sa fiti ispititi peste puterile; ci impreuna cu ispita a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea ca s-o puteti rabda”(1Cor 10:13b) Domnul nu-mi promite aici ca imi va pune asa un fel de intrerupator care sa anihileze “inima sexualtitatii” atunci cand “ai vazut un lucru care nu este curat(o femeie sau un barbat) si te-ai tulburat”. Domnul nu ne-a promis ca o sa ne faca ca ingerii deja aici si acum. Dar dupa cum spune Peia care se pare ca are conversatii foarte lejere cu Duhul Sfant acesta dupa ce i-a pus Duhului Sfant intrebarea “ce sa fac cu “inima sexualitatii” acum dupa ce am crezut ca am facut “predarea totala” a primit raspunsul “Fa o rugaciune simpla” Doamne iti predau tie inima sexulitatii”! Nu spune ce te faci insa cand ai nevoie de “inima sexualitati” in special pentru cei care si-au pierdut interesul pentru “sexul frumos” sau cele care s-au suparat pe “Adam” cel viguros. Probabil sunt sedinte terapeutice cu rugaciuni fertilizatoare pentru cei care au probleme aducatoare de “tulburare” in familie, binenteles daca nu au reusit sa rezolve problema cu ceea ce se vinde pe piata. Inapoi la Biblie ca altfel o sa ne ratacim in jungla asta a inventiilor teologo-carismatice. Ma mir ca apostolul Pavel nu a avut o asemenea descoperire si s-o chinuit saracul si o inceput sa strige “O nenorocitul de mine ! Cine ma va izbavi de acest trup de moarte ?…”(Romani 7). Am pus pe virtual ceva din Biblie fara pretentia ca am descoperit “roata” Lupta cu ispita sexuala […]

  21. Puscas Robert spune:

    Va rog sa va rugati pentru insanatosirea nea sint bolnav de inima voi fi operat.
    Va cer rugaciune sa imi reuseasca operatia si sa ma pot insanatosi sa ini vad copii creskind.
    Va multumes si sper ca rugaciunea voasta sa fie ascultata.
    Cu respect Robi.

  22. Viorel spune:

    Va rog sa va rugati pentru mine ,sunt grav bolnav ,singur fara locuinta,nu am pe nimeni sunt total disperat.

  23. Claudia spune:

    Va rog sa va rugati si pentru mine si mama mea,caci avem probleme de sanatate,dar pe langa toate acestea avem o mare dorinta catre Domnul,ca El sa ne boteze cu Duhul Lui Cel Sfant,sa alunge toate duhurile care se impotrivesc acestei mari dorinte ale noastre si sa-si faca in continuare lucrarea cu noi si sa ne sfinteasca.Numele mamei mele este Liliana,iar numele meu este Claudia.Va multumesc in numele Domnului nostru Isus Hristos.

  24. melania spune:

    va rog sa va rugati pentru sotul meu pentru ca a parasit calea credintei si vrea sa paraseasca familia.

  25. popa remus spune:

    Va rog din tot sufletul meu rugati-va pentru mine sa primesc Duhul Sfant (mi-o doresc enorm de mult) si sa trec biruitor prin toate incercarile.

    fiti binecuvantati!!!

    purtati-ma in rugaciunile voastre va rog

    chiar anu care urmeaza vreau sa inchei legamant cu Dumnezeu.

    dumnezeu sa va binecuvanteze!!!

  26. Ionica spune:

    As dori sa va rugati pentru mine pentru-ca trec prin incercari ca Domnul sa aiba mila de mine si sa ma vindece.

  27. Iubiti frati si surori,vin in fata Domnului Iisus si in fata voastra,sa ne rugam Impreuna,ca Domnul Dumnezeu,sa o vindece pe bunica mea,sa o calauzeasca si sa ii dea putere ca sa se faca bine..Va rog din suflet,sa va rugati cu mine,ca Domnul sa ii vindece orice suferinta,deoarece doar pe ea o mai am si ma voi casatori anul acesta in august si imi doresc din tot sufletul sa imi impartasesc bucuria binecuvantarii lui Dzeu,impreuna cu bunica mea!!!Domnul sa fie laudat pentru Lucrarea Sa si Indurarea Sa,in vecii vecilor AMIN.

  28. giulia osan petric spune:

    Pace , va rog sa va rugati pentru o fata care este la spital in bucuresti, e bolnava de cancer , medicii nu ii mai dau nici o sansa numai Domunl poate sa o vindece AMIN

  29. sunt o persoana din italia care dumnezeu ma pu la prea multe incercari numele meu e bianca am 25 de ani … am apelat la voi pt a ma ajuta in rugaciune sa se uite un pic dumnezeu la mine si la suferinta care o duc de 2 ani de zile .. am 2 copiilasii in romania sunt despatrita de primul barbat mam maritat a doua oara. dar am gresit dumnezeu mia dat o fetita barbatul meu nu mai tine cu familia nu mai trge la copila nu il intereseaza vine o saptamana acasa si doua trei luni merge si sta cu alta ca zice ca io sunt nevasta lui si il astept si nu pot sai zic nimika ca ma bate copila miau luato asistentii socilai de 5 luni nu mai stiu de mine sunt singura aicii nu am pe nimenii vreau doar ata de la dumnezeu samii dea copillla inapoi ca nu am bani sa umblu pe la avocatii si eu am tres cu copila mea ilaria mult si il rog din suflet sami lase macar copila ca o iau de la zeroo dar nu am pe nimenii langa mine nu ma ajuta nimeni va roggggggggggggg din sufletttttttt rugativa doar atat pt mine nu vreu nimika doar poate pe voi va aude dumnezeu si se uita la lacrimile mele de zi cu zi cand ma culc cand ma trezesc nu mai stiu ce sa fac am vrut sami iau viata ca nu am mai putut de atata suferinta cat am tras poate tot raul la mine trage nu cred ca ieste mai multa suferinta pe lumea asta la cata se gaseste la mine va rog din inima

    • O sa trimit la mai multe persoane sa se roage !!! Poate ar fi bine sa mergi la vreo biserica daca stii vreo una prin apropiere si sa vorbesti cu ei !!!

      • eu sunt in marina di carrara provincia toscana si nu sunt biserici pe aicii ca mergeam nu stiu ce sa faca sunt la un pas de disperare … acuma sotul ma lasat acuma de s sarbatorii fara paine in casa fara nimika nu mai stiou ce sa fac … a luato razna nu stiu ce e cu el va rog sa va rugatiii pt mine ca eu am nevoie … sunt intro situati de nedescris va multumesc

        • Rugaciunile noastre impreuna cu rugaciunile tale pot sa faca mai mult decat orice interventie omeneasca !! Crede asta! Incepe prin a decide sa pornesti o noua viata prin credinta in Hristos care da viata vesnica si pace aici in mijlocul necazurilor .

        • Maia spune:

          Bianca Maria nu dispera punet nadejdea in DOMNUL ISUS care a biruit totul pentru noi/ar fi bine sa citesti CUVINTUL LUI DUMNEZEU //BIBLIA si incepe cu NOUL TESTAMENT si numai bunul DUMNEZEU te poate intari si tot EL iti poate arata cu adevarat prin vise sau vedeni/Dar tu trebuie sa fi sincera si inima ta sa fie cu totul la DUMNEZEU daca nu ai BIBLIE scrie aici si te asigur ca vei primi una imediat /DOMNUL DUMNEZEU sa te intareasca si sa iti de biruinta/roagate fara incetare inima gindul si cugetul sa-l ai indreptat in sus de unde iti vine izbavirea de la bunu DUMNEZEU si numai prin DOMNUL ISUS CHRISTOS.

  30. selina spune:

    Va rog rugati-va pentru mine si familia mea. Am avut o relatie interzisa cu un alt barbat, casatorit si el. Adevarul ca il iubesc enorm pe acest barbat si stiu ca si el ma iubeste. Vreau sa ma ajute Dumnezeu sa imi pot iubi sotul asa cum il iubesc pe el, sa ma ierte sotul pentru tot, sa ajute Dumnezeu si cealalta familie. Vreau sa imi cresc copilul impreuna cu sotul. Vreau ca inima ranita a sotului meu sa se vindece. Amin!

    • Va fi o mare binecuvantare doua familii vindecate si mai puternice ca dintotdeauna !!! Mi-a facut ziua mai buna vazand pe cineva care este ferm hotarat sa traiasca frumos !!!

      • Maia spune:

        Cum puteti spune asa/ ceva ca vor fi vindecate, astfel de lucru/ si inca amindoua familii nicidecum/ va ramine rana cum spuneti voi, va ramine cit vor trai nu este videcare nu este; intelegeti treaba asta oricit te rogi/ dar bunul DUMNEZEU sa intareasca persoanele care sunt facute de rusine Toata vina este selina ca a indraznit sa scrie lucrurile astea si ea nu se va opri din uriciunile astea Si te rog frate nu incuraja astfel de lucruri ca ti-a facut ziua mai buna/de ce nu mustri lucrurile astea si astfel de persoane Cum te-ai simti sa sti ca nevasta ta are astfel de ginduri nu cred ca ai vorbi la fel/cred ca te-ar doare in adincul inimi si ai avea gindul acolo zi si noapte Asa ca te rog sa nu stai cu inima buna la asfel de vorbe.Deaceia se intimpla in BISERICI lucruri urite tocmai cum am mai scris ca nu se predica adevarul si ocoleste dar veti da mare socoteala pentru nepasare.DOMNUL DUMNEZEU sa scoata oamenii destoinici pentru lucrarea SA sfinta si curata DOMNUL ISUS a murit pentru noi si voi ar trebui sa vorbit exact ca EL adevarul.

        • selina spune:

          Eu cred ca cei pacatosi daca se caiesc cu adevarat nu trebuie incurajati sa continue, dar trebui incurajati sa se opreasca si sa se pocaiasca! Si sa spere ca Domunul Isus a murit si pentru ei! Am nevoie de iertarea sotului si a lui Dumnezeu ! Si sunt sigura ca Dumnezeu ne va ajuta pe toti 4!

      • rofica spune:

        Dumnezeu sa ajute cele doua familii. Sa ii ajute pe cei tradati sa ierte si sa creasca in Domnul!

  31. barta spune:

    Si eu cred ca Dumnezeu ajuta si iarta pe oricine crede in el! Sa nu ne grabim sa aruncam cu pietre de parca noi am fi fara pacat! Ci sa ne rugam pentru ei si sa ne intrebam Ce ar face Isus in locul nostru?. Amin

    • maia spune:

      eu te intreb ce ai face tu?daca sotul sau sotia ta ar face astfel de lucrurii? /eu cred ca tu ai arunca cu bolovanul nu cu piatra/vorbesti usor ca nu esti in situatie si mai ales cu persoane asa zis pocaiti/dar sa spui adevarul/numai punete tu in situatia/ca partenerul tau iubeste pe alcineva ori chiar au curvit/dar nu in dreptul lu altu sa spui/in dretul tau/fara sa spui una si sa gindesti alta/ mai bine ti-ar sta sa taci din gura decit sa spui ce nu simti tu personal bine/

  32. Maia spune:

    Eu nu spun ca DUMNEZEU nu iarta,dar acea sora asa zis ,de ce nu a luat pe cineva sa se marturiseaca/si apoi sa mearga pe calea MINTUIRI se vede ca duhul care o conduce este asa de obraznic ca o face de rusine/ nu numai pe ea dar toata familia si mai ales pe sotul ei/ mai ales ca stie ca ea iubeste pe altcineva/si eu ce va scriu nu scriu prosti,aceste doua familii au rana foarte adinca si ramine cicatrice groasa si adinca/din cauza unei persoane care are prosti in cap/De ce nu te-ai casatorit cu acel om daca tu iubesti pe el si el pe tine ha?Mai voi parca nu stiti ce scrie ca numai daca poftesti in inima ta pacatuiesti/ce faceti ii dati apa la moara la stfel de femeii or barbatii care mai fac asa ceva? Vedet unde se ajunge unde nu se predica BIBLIA CUVINTUL DOMNULUI /daca fratii pastorii ar predica lucrurile pe fata direct la orice program/curvia,minciuna clevetirea,hotia care aceste lucruri sunt la baza mai ales in B aceste lucruri fac dezstru cu poporul,Si fratii nostri pastori care au toata puterea de la anvon si cu BIBLIA inaintea lor. Dar stiti ce se intimpla cu ei se uita la fata omului dar nu la DOMNUL si apai daca sun lucrurilor pe nume ei nu o sa mai fie alesi ca pastori/si o sa ajunga in iad unde nu vor mai fi nimic.Ma doare asa de mult cind vad cita nedreptate este pina si la pastori ca ajung sa se compare cu nimicuri/ei au toata puterea sa vorbeasca adevarul de la anvon si cine vrea sa ia aminte atunci face ce trebuie/la fiecare predica trebuie vorbit sa nu aiba nimeni scuza ca nu a stiut.Ce ai face tu sa fi in locul sotului ei or a familiei ei ha?nu cred ca ai vorbi la fel /si nu mai dati apa la moara la alti.Asta trebuia sa se marturiseasca si apoi pe calea DOMNULUI /nu so apucat sa srie ca vezi tu ii va zice cineva bravo.DOMNUL DUMNEZEU sa scoata oameni destoinici pentru adevar si sa nu se uite la fata omului si nici la scaun ca daca predica adevarul li se vor lua scaunul al din fata/ca majoritate de pastorii tin asa de mult la scaun ca nu mai vad ce se intimpla in B si ei stau asa de bine tolaniti alti ma uit la ei si mai ca dorm e normal ca nu mai vad in B.Ma rog din toata inima mea lui bunul DUMNEZEU sa scoata lucratorii destoinici/ca daca nu/vom pieri cu toti DOAMNE ISUSE nu ne lasa caci singele DOMNULUI a curs sa ne spele nu sa ne facem mai rai.GOD BLESS YOU ALL.

  33. Maia spune:

    Selina,Selina ce usor vorbesti!dar ce ai zice tu sa sti ca sotul tau iubeste pe alta ha?dar te rog sa spui din inima nu de pe buze/ in inima sa ai una si cu gura sa spui alta/Eu nu vorbesc de mintuire pentru-ca asta este in mina buna a lui DUMNEZEU dar de ce nu te-ai dus frumos sa te marturisesti,puteai da telefon la cineva care nu te cunoaste te marturiseai dar sa fi sigura ca nu mai ai in inima ta pe ala.Ca daca nu se schimba nimic poti sa te marturisesti de milioane de ori/nu te ajuta la nimic/nu te pripi mai intii fa lucru si apoi mergi pe calea buna.

  34. Maia spune:

    Am citit mai sus de persoane care doresc sa primeasca DUHUL SFINT si DOMNUL DUMNEZEU da, dar trebuie persoana sa fie sincera cu ei/ si cu ce-i din jurul lor.Si va rog cind staruiti dupa DUHUL SFINT nu lasat pe nimeni sa va spuna nimic la urechi sau ce sa spunet/Ca lui DUHUL SFINT nu ii trebe ajutor/voi rugati-va sincer si nu trebe nici sa zbieri sa se sperie alti fi calm cu inima deschisa si sigur DOMNUL nu sta nepasator pentru-ca EL a promis ca da DUHUL SFINT celor ce il cer.Si parintii va rog cind mergeti la Biserica cu copii nu-i lasat sa scrie sau sa se joace penru-ca DOMNUL DUMNEZEU poate faca mari lucrari prin copii.Am vazut personal copii folositi in mari lucrari cind DOMNUL a folosit copii in mod deosebit de mare si mai ales erau copii de baptisti/Dar bineinteles ca si copii sau rugat/DOMNUL poate sa de-a DUHUL SFINT si acasa daca te rogi sincer/DOMNUL DUMNEZEU sa intareasca pe toti,Toti avem nevoie de DUHUL SFINT chiar daca DOMNUL sa indurat de noi si ni la dat dar avem nevoie tot timpul/DOMNUL ISUS HRISTOS a lasat DUHUL SFINT pentru noi/fiti sinceri DOMNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI

  35. @ Maia ai spus ca „Eu nu spun ca DUMNEZEU nu iarta…” Deci esti de acord ca Dumnezeu iarta ! Daca estei de acord cu asta atunci sa lasam sa isi rezolve problema Selina cu Dumnezeu si apoi sa o ajute sa o dovedeasca in viata ei de familie si societate ca a fost o pocainta sincera !!! Noi nu putem sa evaluam (judecam) cat de mult s-a pocait cineva decat dupa ceea ce vedem ca se intampla dupa acea . Noi nu o cunoastem pe Selina personal si situatia ei in detaliu… Ne-a cerut sa ne rugam si prin aceasta cerere a recunoscut ca e ceva de care ii pare rau si vrea sa scape si vindece Dumnezeu ranile produse in urma pacatului. Sunt bune sfaturile si idea ca trebuie sa se gandeasca serios ca sa faca tot ce poate ca in viitor sa nu se mai intample… ! Deci Selina te asiguram ca ne rugam pentru tine si ca ne asteptam ca Dumnezeu sa iti dea biruinta.

  36. selina spune:

    Multumesc mult si Domunl sa va binecuvanteze! Am nevoie de rugaciunile voastre. Vreau sincer sa fac ceea ce este bine! Mi-e greu, mi-e foarte greu si stiu ca Dumnezeu singur ma poate ajuta!

  37. Maia spune:

    Eu va spun din experienta si simpt durerea sotului si a familiei pentru ca sotul meu a curvit cu asa zisa pocaita chiar din B de unde eu fac parte si nu numai dar mai a mai gasit alta zisa pocaita de la cealalta B si treaba a durat multi anii multi anii am ramas foarte ranita si eu dar si cealalta familie si tot timpul cind ne vedem ne gindim cum au putut sa ne insele mai ales zis pocaiti nu? Si imi pare foarte rau ca pastorii au stiut de aceasta situatie si nau facut nimic seara curveau si ziua ii puneau sa faca in B cintare or predica si erau plini de mindrie ca alti nu stiau de situatia si rana care acestia faceau O spun cu durere in inima mea ca daca pastorul ii oprea sa mai faca ceva in B ca astfel de oameni nu ar trebui pusi la nimic in B Alti mai ma necajeau si spunea mie ca poate au si copii impreuna si eu ii vad la B si acuma cinta sis mindri de ei. Stiti ce spune ele cas ca femeia prinsa/ si ca ce a spus DOMNUL ISUS catre ea/ eu te intreb frate cum este aceasta cu curviile astea care au mers anii si anii/ este la fel ca femeia prinsa?Parerea mea e ca femeia care a fost prinsa nu a stiut calea DOMNULUI si ea sa intors la DOMNUL si sa oprit din lucrurile astea urite/Stiti ca a ajuns sa spuna sotul a lui una din ele ca ea sa il cheme pe sotul meu la ea/ ca ea asa facea cind sotul ei pleca la pescuit asta il suna pe sotul meu si el se ducea la ea o lua cu masina se ducea unde ei hotareau si apoi o ducea acasa/si intro zi sotul ei a spus ei ca sa il sune ea pe sotul meu si el o sa il impuste pe sotul meu/ dar pe ea de ce nu o zis ca sa o impuste ca doara si ea a fost de vina ca il chema. Si aveau si 8 copii acea familie/ astia sun cei din B de unde fac parte.Numai mila DOMNULUI ma tinut linga EL si nu mam lasat de DOMNUL ca am fost si inca mai sunt foarte greu ranita.Ma uit la copilasii mei cu drag si nu ias spurca pentru nimic si nici pe sot nu las fi inselat pentru nimeni.Mintuirea este in mina lui bunul DUMNEZEU nu ma bag/dar ma supar ca nu mustrati lucrurile astea care se intimpla in B cu asa zis pocaiti.Mi-a placut o predica a lui un frate cind a venit un om la el si ia zis asa/ba am vazut pe un pocait beat in sant si fratele ia respuns /ala nu este pocait, si omul ia raspuns ;ba ba e pocait ca merge la voi la B si fratele ia raspuns /pai merge el la B dar nu e pocait pentru ca un pocait nu face asa ceva.GBL.

    • Imi pare rau ca ai avut de suferit si inca din partea celor din biserica ! Ma bucur ca ai ramas langa Dumnezeu. Da ! Pastorii, conducerea din biserica ar trebuii sa ia masuri, sa nu permita slujirea in biserica a celor care traiesc in pacat dar nu totdeauna se intampla asa. Oricum Dumnezeu va judeca si pe liderii din biserica care fac lucrarea lui Dumnezeu cu nebagare de seama.

  38. Maia spune:

    Ce, mai pot spune/,ca Selina! si care mai sunt in aceste situatii/ar fi bine sa nu mai mearga la aceas/ B si daca este posibil/ sa se mute unde nu se pot vedea deloc/Pentru ca cel rau nu le va da pace si cel rau vrea sa omoare sufletele chiar sa le stearga si numele chiar si celor alesi.Cit timp ei se vor vedea in diferite imprejurari ei doi sau cu familiile lor impreuna acolo/ pace nu va fiDar daca se vor muta si nu se vor mai vedea, si nu vor tine legatura de loc /sar putea sa mai fie sansa/Cind cel rau vine cu diferite ginduri iati copilasii in brate sau in gind depinde de situatie si roagate,roagate,roagate.Simpt durere in inima mea pentru aceste familii si imi vine sa pling pentru ca nu este usor deloc/bunul DUMNEZEU stie ce va fi.
    Roagate fara incetare/ziua,noapte cind te trezesti imediat pe genunchi /gindul cugetul si mintea indreptate la rugaciune,cere singele DOMNULUI ISUS care are putere, singele DOMNULUI ISUS HRISTOS numai in staruinta la DOMNUL DUMNEZEU//

    • selina spune:

      Multumesc mult Maia si crede-ma ca ma rog neincetat. Si ma voi ruga si pentru tine sa iti ajute bunul Dumnezeu. Sa ierti si sa uiti. Poate ca sotul tau a reusit sa se schimbe. Roaga-te si pentru el. Sa ne ajute Dumnezeu pe toti! Amin!

      • Maia spune:

        Hai! sa iti spun, ce sa intimplat mai departe. Pentru ca povestea este lunga/Sotul meu era tot timpul cu ochi dupa altele femei/nu numai dupa acele ce le avea asa cum am zis ce ma doare cel mai mult ca erau asa zise crestine or pocaite pe mine asta ma daore foarte tare Noi mergeam la Biserica dar el numai dupa femei .Si intr-o buna zi sotul meu a venit suparat rau si sa luat la cearta cu mine,eu tot timpul incercam sa imi fac de lucru ca sa nu ne certam,dar el fiind furios a venit cu repeziciune catre mine ca sa ma apuce de haina si sa ma loveasca ori sa imi faca ceva/pentru ca vremea era rece,am avut haina mai groasa pe mine/ m-a apucat de haina cu amindoua miinile si cum el a vrut sa ma ridice ori nu stiu ce plan a avut dar oricum a vrut sa imi faca ceva rau/dar bunul dumnezeu nu ia mai ingaduit pentru ca saisprezece anii am suferit mult/si in ziua aceia DUMNEZEU la oprit; in timp ce el, sotul meu a ridicat miiniile sus,odata a cazut jos si a strigat cit la tinut gura de durere si a cazut jos,eu am crezut ca se face ca sa imi para rau de el/pentru ca el nu se vaita niciodata si nu era bolnav numai cind era racit/ si cum el tot se vaita tare am vazut ca nu se face mam intors la el sa il ajut /dar el tot se vaita tare si sa schimbat la fata/ Lam ajutat si lam pus pe fotoliu dar el nu ma lasa sa il ajut de durere mare ce avea/ Atunci iam spus vezi ce gind rau ai avut sa imi faci si DUMNEZEU a vazut si nu ti-a mai ingaduit,ca mi-ai facut multa rana si acu bunul DUMNEZEU a oprit tot.El, sotul meu a spus sa nu ii mai spun asa ceva., Eu eram necajita pentru-ca nu numai ca facea ce facea dar a vrut sa ma loveasca desi a mai facuto dar DUMNEZEU a spus destul. Am mers cu el la medic care imediat la trimis la spital,dupa trei saptaminii de stat in spital/ia gasit cancer la ficat si dupa doua luni i sa dus la cap si in aproape sase lunii in total/de la durere.La sfirsitul lui mai sa intimplat si in noiembrie a murit foarte repede. El sa luat cu DUMNEZEU nu cu mine,si eu am ramas cu copiilasi mei cinci, care ii iubesc si nu ias compromite cu nimeni pe lume/nici atunci si nici acum
        Parerea mea este/ daca cu adevarat vrei pace si liniste, sa va mutati si atunci poate se indreapta lucrurile. Eu si femeile astea de la Biserica de unde merg eu mi-a spus mie personal ca nu vrea sa mai aibe nimic cu sotul meu dar nu sau putut lasa unul de altul ca la citeva zile au avut treaba iara dar parerea mea este numai sa te muti departe de el si atunci DUMNEZEU iti da sansa/ dar cit timp merget la aceasi Biserica eu nu vad bine/Totul depinde de tine si numai de tine.

        • selina spune:

          Imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Era bine daca reuseai sa il ierti inainte si daca ar fi reusit si el sa se reabiliteze. Sa te ajute Dumnezeu sa mergi mai departe si sa iti cresti frumos copilasii.

  39. Maia spune:

    Eu lam iertat pentru/ ca eu lam ingrijit si am stat cu el pina la sfirsit/ Desi prietenele sau suparat pe mine si imi spuneau,sa il las, acu sa il ingrijeasca curvele lui/am spus nu/ ca avem copilasii inpreuna si nu stim ce aduce ziua de miine.Dar vreau sa spun ca rana din inima va ramine si nu se poate vindeca/si cind vad persoanele /iti spun nu se poate sa nu iti treaca prin minte lucrurile acelea. Deaceia vreau sa spun sa te muti cit de departe potii de astfel de lucruri/si atunci sar putea sa fie bine/ sar putea doar/daca doresti mintuirea DOMNULUI ISUS HRISTOS tu si familia ta.DOMNUL DUMNEZEU i-a dat sansa Mintuiri sotului meu prin suferinta / se scula noaptea si se ruga asa de tare striga la DOMNUL si cred ca DOMNUL la auzit/deaceia zic Mintuirea este in mina sfinta a lui DUMNEZEU prin jertfa lui ISUS HRISTOS care a murit pentru noi pacatosi.

  40. Maia spune:

    Selina;te rog sa ma ierti /eu te-am pus in rindul acestor femei stricate/si nu stiu exact daca tu ai avut ceva cu persoana aia/dar parerea mea totusi este sa te muti de acolo sa nu va mai vedeti.

  41. tata-lu'-romina spune:

    Domnu’ sa va binecuvinteze!
    Ma numesc Romina-Isidora si am 2 anisori, sufar de o boala cumplita ce ma chinuie de 2 ani. Mami si tati pling toata ziua si nu stiu ce sa mai faca, cum sa ma ajute. Daca ati fi buni sa va rugati pt mine as fi foarte bucuroasa, va imbratisez cu drag Romina-Isidora!

  42. Nadea spune:

    pacea Domnului frati si surori!am o foarte mare rugaminte!Va rog din toata inima sa va rugati pentru sanatatea mea!deja va fi un an de cind medicul mi-a pus diagnosul:distonie neurovegetativa,aceasta boala nu se trateaza cu pastile!numai Domnul ma poate vindeca!nu pot merge mult,aproape tot timpul stau in pat,nu pot merge mult,ametesc foarte tare si am slabiciuni 😦 nu pot iesi nicaieri din casa ca sa nu cad jos!nici prin casa nu pot umbla mult timp!sunt tinara,am 24 de ani sunt casatorita,am copil de 4 ani si sunt insarcinata in luna a 3.Imi este foarte greu si fizic si spiritual,nu pot face nimic,zi dupa zi ametesc foarte tare si am slabiciuni!inteleg ca numai Domnul ma poate vindeca,numai El!sustinetima va rog in rugaciunile voastre!Va multumesc anticipat si Domnul sa va rasplateasca pentru rugaciunile voastre!Cu Domnul!

  43. Cuta spune:

    Va rog din suflet sa va ruga pentru mine sa imi gasesc un loc de munca. Si pr familia mea domnul sa fie cuu voi

  44. rares spune:

    Va rog sa va rugati pentru mine ca stiu ca doar Dumnezeu poate sa imi schimbe viata.. am multe probleme in viata sentimentala, in familie plus multe alte probleme la care singur nu le mai pot face fata ma simt singur si fara puteri am foarte mare nevoie de Dumnezeu va multumesc Dumnezeu sa va binecuvinteze

  45. MARIA spune:

    sora Lacrimioara are nevoie de interventia Domnului pt transformare si mantuire,si Domnul sa lucreze pt izbavirea ei si a sotului ei fr BENIAMIN.Domnul Isus sa lucreze dupa planul si voia sa cea buna placuta si desavarsita AMIN

  46. miriam spune:

    IUBITI FRATI IN DOMNUL.VA BINECUVINTEZ IN NUMELE DOMNULUI ISUS CU MULTA PACE SI BUCURIE SFANTA.AUC INAINTEA DOMNULUI RUGAMINTEA DE A INTERVENI IN FAMILIA MEA SA LASE BINECUVANTERE SI OCROTIRE SI SA MANTUIASCA PE MEMBRII FAMILIEI MELE.PT FR BENIAMIN ROG PE DOMNUL SA II ADUCA IZBAVIREA SI SA MANTUIASCA PE SOTIA LUI LACRIMIOARA,SA L OCROTEASCA DOMNUL CU DREAPTA SA BIRUITOARE.SI SA AIBA PACE IN INIMA LUI.VA MULTUMESC FRATI IUBITI ,FITI BINECUVANTATI

  47. otylya spune:

    Rugati-va pentru fica noastra Andreea care are o cadere psihica cunoscand un baiat nepotrivit pentru ea si sa mearga pe calea D-nului.
    Va multumesc

  48. j. spune:

    Va rog sa va rugati pentru pocainta sotului meu, ca Domnul sa lucreze in viata lui cu puterea si autoritatea divina a Sa. Sa-l elibereze de orice putere demonica si sa-l sfinteasca, sa-l convinga ca are nevoie de iertarea lui Dumnezeu si de Isus si rascumpararea lui. Sa-i lumineze mintea cu adevarul, sa trimita lucratori care sa-l calauzeasca inspre Dumnezeu. Ca Cuvantul Domnului sa aiba drum liber in viata lui, sa iasa biruitor, sa-si exercite forta si sa fie unul de foc care vorbeste si atinge. CA Duhul Sfant sa-l sfinteasca, sa-lelibereze si sa-i arate cum sa se elibereze, sa-l curateasca, transforme si sa-l reinnoieasca. Sa-l faca acel evanghelist in flacari
    Ca Domnul sa faca voia sa in dreptate si sa salveze casnicia noastra si restaureze totul.
    In numele Domnului Isus va cer!

  49. fely spune:

    fratilor va rog in numele domnului isus hristos sa ne sustineti cu rugaciune si post daca se poate pe saptesprezece octombrie avem proces de evacuare dar cred ca domnul ne poate scoate biruitori va multumim in numele domnului amin

  50. nadea spune:

    Rugativa va rog Pentru vindecarea mea,eu am distonie neurovegetativa:ameteli mari,slabiciuni,stau mai mult culcata:-(:-(dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca

  51. Claudiu spune:

    Sunt ortodox, ma numesc Claudiu si va rog frumos sa va rugati pentru mine – pentru vindecare trupeasca si sufleteasca si obtinerea unui loc de munca. Nu muncesc de aproximativ 5 ani. Va multumesc!

  52. madalin spune:

    pace! eu unt doar un copil care nu merge de mult la biserica si va rog sa imi spuneti ceva despre rugaciunea dinaintea mesei, va rog trimitetimi un email.

  53. Alina Hoehl spune:

    Ma numesc Alina si as dori din inima sa va rog sa va rugati pentru mine. Am de cateva luni depresii foarte puternice. Am nevoie de vindecare si eliberare. Am si o prietena Gabriela so cheme Isus la credinta. Va multumesc

    • „Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati si Eu va voi da odihna pentru sufletele voastre…” A spus Isus . Crede lucrul acesta !!! Citeste Evangheliile si roaga-te sa ai credinta. Isus vrea sa ne faca ucenici care sa fie puternici si care sa mearga in lume sa spuna la altii despre El.

  54. BOLDUR MARIUS spune:

    Subsemnatul BOLDUR MARIUS , din BUCURESTI , crestin neoprotestant , impreuna cu mine , rog sa va rugati si dumneavoastra , pentru urmatoarele probleme personale :
    -sa ma vindece DUMNEZEU de diabet si hipertensiune arteriala.
    -sa ma ajute DUMNEZEU sa reusesc cu succes in cadrul afacerilor mele pe care le practic pe INTERNET , in legatura cu o firma britanica de loterie.
    -sa ma ajute DUMNEZEU ca sa fiu impreuna , in acelasi oras , Bucuresti , cu sotia mea prea iubita , Mirela , si s – o vindece DUMNEZEU de glanda tiroida si de colesterol.
    -sa – l ajute DUMNEZEU , pe fratele meu , Adrian , cu continuarea serviciului pana la varsta de 65 de ani si sa – si gaseasca o sotie buna si gospodina.
    -sa – l ajute DUMNEZEU pe tatal meu sa apuce chiar viata vesnica si sa – i dea sanatate si putere de – a rezolva treburile casei.
    -sa ne ajute DUMNEZEU ca sa putem iesi din situatia financiara dificila in care se afla in prezent familia noastra , datorita afacerilor care au fost intreprinse pe INTERNET.

    AMIN!

  55. bursuc elena spune:

    pace voua .eu ma numesc bursuc elena si sant inca ortodoxa viitorul meu sot e penticostal prin el am cunoscut cuvantul domnului si as vrea sa ma botez am citit biblia si noul testament ,ma simt foarte linistita mam regasit pe mine insumi insa as vrea sa va rugati si pentru noi ca sa putem scapa de problemele care ne apasa santem intro situatie financiara delicata nu ma pot casatori pt ca eu nu sant botezata domnul sa lucreze ALELUIA

  56. Ioana spune:

    Va rog frumos sa va rugati pentru fiica mea Alexandra cu legamant incheiat ca Dumnezeu sa  intervina in dreptul ei sa  il indeparteze de ea pe un barbat divortat si fara de legamant care incearca sa o atraga
    Domnul sa va rasplateasca pe fiecare

  57. Daniel Andrici spune:

    Va salut.
    Ma numesc Andrici Daniel ,sunt casatorit si am doi copii Kristian si Alexander,sotia mea Daniela este de religie Crestin Ortodoxa iar eu Crestin Baptist,recent trecem printr-o relatie dificila,ea plecand cu cei doi copii in urma unui conflict de familie in care eu sunt acel vinovat.V-as ruga daca ingaduiti sa ma aduceti in rugaciunile voastre ca Domnul sa lucreze cum va ingadui El.
    Va multumesc si Domnul sa va binecuvinteze

  58. euzenie spune:

    sant o sora mai an varsta am 4 copii si 4 nepoti si un nepot adoptif si iubesc pe fiecare mult si doresc mantuiria lor dar multi sau departat de DOMNUL pe care lau cunoscut ce ma doare asa de multrugativa mai ales pentru ficele mele mai ales una care e cuprinsa in fumat placeri ale trupuluisi are o fetita si pacatul o robeste si ma doare asa de mult ca la cunoscut pe ISUS SI TOTUSI PACATUL A INSELATO RUGATIVA SA POATA SA RENUNTE LA PACAT DOMNUL SAVA BINECUVANTEZE SI CEI LALTI SA RENUNTE LA PACATE

  59. GAVRILA spune:

    Domnul sa va binecuvanteze cu harul Sau . Singura, disperata, ,slabita de putere si speranta, va rog uniti-va fortele in ruga ,pentru a ma ajuta sa ies din aceasta stare cumplita care tine de peste 15 ani. M-am imbolnavit din cauza stresului. Situatia financiara nu-mi permite sa ma mut din acest loc malefic. Vreau sa am liniste si pace sufleteasca in casa in care stau si odata cu asta sa-mi refac si sanatatea si energia mancata de acesti oamei rai: GABRIEL-MARCEL, SIMONA,VALERICA, STELICA, MANUELA-CAMELIA, IULIAN,VALENTIN, MIHAI, SILVIU,SANDA, CAMELIA,VELUTZA SIMONA-GABRIELA, LUMINITA si toti cei nestiuti care sunt porniti cu atata rau asupra noastra. Binele facut sa se intoarca inzecit la voi cei care ajutati pe semenii vostri.

  60. sinziana suto spune:

    Va rog in Numele Domnului Isus sa sustineti in rugaciune fam Suto si Domnul sa gaseasca rezolvare la problemele noastre,sa ne binecuvinteze si sa ne ocroteasca .Multumesc in Numele Domnului Isus.

  61. rozsa euzenia spune:

    va rog in numele DOMNULUI RUGATIVA PENTRU FIUL MEU STEFI CARE MAINE E PROGRAMAT LA O OPERATIE CA DOMNUL SAI DEA BIRUINTA sant mama lui si va rog mult sava rugati fiti binecuvantati

  62. lenuta spune:

    Vă rog în numele Domnului sa mă sprijiniți în rugăciune pentru mintuirea lui Gino și Beniamin, Dumnezeu sa îi aducă pe drumul cel bun și sa le arate dragostea sa , sa le dea pace ,bucurie , eliberare și trăire după voia lui
    Amin
    Mulțumesc, Dumnezeu sa va binecuvânteze

  63. George George spune:

    Doamne te rog din toata inima mea sa ii indepartezi de mine pe cei ce incearca din rasputeri sa ma indeparteze de tine. Amin

    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  64. Zelencz Eszter Ildiko spune:

    Buna seara,va rog din tot sufletul meu sa va rugati pentru mine,ca Domnul sa se indure de mine,si de familia mea,de prietenul meu,si de familia lui.Va rog foarte frumos,sa va rugati pentru mine si Robert,sa putem sa facemun legamant in fata Domnului,sa vina acea zi in viitorul cat de apropiat,ca sa nu mai traim in pacatul de preacurvie,si sa putem face legamant cu Domnul,prin Botezul cu Duhul Sfant,ceea ce imi doresc din tot sufletul meu. M’ati ajuta foarte mult cu rugaciuni pentru noi,si familiile noastre,sa se indure Domnul de noi,sa ne ajute sa ne puna pe calea Lui inspre Cetatea Lui PreaSfanta,sa ne dea sanatate,intelepciune,si multa binecuvantare.Ne’ar fi de foarte mare ajutor. Daca doriti,va rog sa imi trimiteti prin e’mail,si numele voastre,si am sa ma rog si eu fara ezitare pentru voi.Va multumesc din suflet daca binevoiti sa faceti acest fapt pentru mine,viitorul sot,si pentru familiile noastre. Dumnezeu sa va binecuvanteze ❤ !!!!

  65. Alina spune:

    Buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez din nou. Mama mea Lenuta Viorica traieste in Timisoara si inca nu este pocaita. Eu si mama am avut aceelasi cancer la glanda tiroida. De la pacat la mamă este foarte grav ca să se găsească mai târziu și acum sunt de un virus puternic și numai mananca. Vă rog din inima sa rugați pentru o minune și să o cheme Domnul la pocainta si pe Vecina mea Jasmin sa o atinga Domnul. Domnul Isus va binecuvanta și va multumesc. Alina

  66. Rusu iosif spune:

    Iosif Rusu din sebes Va rog sa va rugati si pentru mine si familia mea sint bolnav de 29 de ani am avut un accident am cazut de la etj 3 am factura de colona de atunci is la pat de 17 ani mam intos la domnul va multumesc Domnul sa va binecuvinteze Pacea Domnului

    GLORIE DOMNULUI AMIN

  67. Iosif Ilisca Rusu spune:

    FITI BINECUVINTATI

Lasă un comentariu