Duduman Profetii

Posted: decembrie 30, 2012 in escatologie, persecutie
Etichete:,


Read more about Dumitru Duduman

Comentarii
 1. Remus spune:

  Acest om a fost amagit de satana cu profetii false, in ciuda persecutiilor pe care le-a suferit !!!

 2. Remus spune:

  Fratilor, pe cei trei tineri care au fost aruncati in cuptorul cu foc i-a scapat Domnul Isus. El a fost in mijlocul cuptorului si nu ingerul Gavril. Cercetati lucrurile pe care le auziti ca , sa nu cadeti in ratacire. Eu nu zic ca acest om nu a suferit, insa daca comparam cele auzite cu ceea ce scrie in cartea Faptele Apostolilor, vedem ca nici apostolul Pavel nu a avut parte de atatea aratari de ingeri. Asemenea experiente ar putea fi puse in dreptul unei chemari la slujba de apostol, insa in afara de faptul ca acest om a distribuit biblii, nu se vad alte lucrari care s-au desfasurat in viata apostolilor, inviere din morti, vindecari miraculoase, etc, etc. . Deci, haideti sa fim oameni mari la minte si sa nu fim repede creduli.
  Este adevarat ca din punctul meu de vedere cand America se va prabusi ca putere militara mondiala, lumea se va clatina rau, insa sa nu uitam ca si Europa din ziua de azi reprezinta deasemenea o putere mondiala.

 3. Remus spune:

  Mai vin cu o mica completare vizavi de sfatul ” ingerului Gavril ” catre acest om de a chema sangele Domnului. Pai fratilor, sangele Domnului Isus ne curateste de pacate si ne sfinteste nu, ne scapa de scaunul electric !!! INGERII Domnului tabarasc in jurul celor ce se tem de el si ii scapa din primejdie, nu sangele Domnului Isus. Deci sa fim atenti ca satana este siret si umbla sa ne insele !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s