„Vremuri de inviorare” -altfel

Posted: martie 15, 2011 in trezire, Uncategorized
Etichete:, ,


„Vremuri de inviorare” ce sunt acestea? Pentru unii aceste vremuri astazi sunt pe cale sa se intample ! Trecerea lui Iosif Ton la Strajeri (Miscarea) i-a facut pe unii sa promoveze ideea unei treziri (vremuri de inviorare) iminente. Aceste vremuri de inviorare sunt descrise ca fiind manifestari exterioare emotionale si care totusi ar produce ceva mai putina inviorare la unii(penticostali sau baptisti) care cred ca se pot inviora si altfel: fara prea multa „galagie”.
Unii cred ca se pot „inviora” la Las Vegas sau imbogatindu-se rapid pe cai mai putin „ortodoxe ” si apoi duminica cumva, cumva sa prinda si o stare emotionala pregatita de specialisti in arta showului religios. Decat sa plang si sa rad la indemnul unor artisti eclesiastici mai bine raman morocanos in banca mea si nemultumit ca nu sunt in stare sa ma inviorez cu adevarat.
Vremurile de inviorare descriu si un aspect subiectiv ,exprimarea exterioara a unei bucurii interioare. Dar la baza unei vremi de inviorare sta evenimentul obiectiv al iertarii pacatelor si impacarea cu Dumnezeu prin credinta. In rest totul nu este decat muzica, spectacol ieftin, parodie, „show”, bancuri, povesti „istorisiri inchipuite” promovate de niste „tipi” care au un „duh de tupeu”.

„Pocaiti-va dar si intoarceti-va la Dumnezeu pentru ca sa vi se stearga pacatele ca sa vina de la Domnul vremile de inviorare, si sa trimeata pe Cel ce a fost randuit mai dinainte pentru voi pe Isus Hristos”(Fapte 3 :19-20)

Cel putin dupa modul cum isi traiesc unii viata dupa „spectacolele de inviorare” ma face sa spun ca ei nu fac decat sa se amageasca crezand ca daca au „prins” o seara buna cu emotii si alte manifestari galagioase pot fi trecuti pe lista invioratilor si de acum incolo pot sa-si vada de alte ocupatii aducatoare de Inviorare(placeri).
Vedeti ca la Las Vegas sunt si vremuri de neinviorare pana la urma pentru cei care ajung dependenti de aceasta industrrie a senzatiilor tari.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s