And on eight day God created Joel Osteen

Posted: ianuarie 26, 2011 in lideri spirituali
Etichete:, ,

„And on eight day God created Joel Osteen ” This made me happy! So Joel is right !:(


We should expect to live a better live on the earth than Jesus lived ? Listen what pastor Mark Driscoll is saying about it !

Comentarii
 1. Are dreptate Driscoll. Dar m-a uimit sa vad ca totusi nu il arunca asa usor pe Osteen la gunoi…
  Ca tot veni vorba de Osteen m-a surprins sa-i vad pozitia fata de homosexualitate.
  http://www.cnn.com/video/#/video/bestoftv/2011/01/24/piers.osteen.homosexuality.cnn?iref=allsearch

  • Am vazut un video youtube cu parerea lui Mark Driscol despre homosexualitate si mi s-a parut transanta si biblica. S-ar parea ca un pastor vedeta(cazul lui Joel Osteen) trebuie sa faca mai multe si mai serioase compromisuri pentru a-si pastra audienta si cotizantii. In acelasi timp Mark Driscoll este in plina expasiune si probabil trebuie sa fie diplomat, sa nu supere audienta lui Joel Osteen ci s-o atraga sau s-o momeasca spre el si atunci Mark face un compromis mai mic. Mark il declara pe Osteen fratele lui ! La case ( biserici) mai mici se fac compromisuri mai mici, un pacatos cunoscut(nepocait) in comitet, un prieten cu bani predica mai frecvent chiar fara sa aiba darul etc Ce sa spun ! Cum spuneau batranii traim „Vremurile din urma”. Esti frate cu cineva din biserica, din acelasi cult si nu stii bine ce crede cu adevarat …!

 2. Mi-a placut Intrebarea comentatorului : Cum poti sa le spui Homosexualilor ca ei pot deveni oameni mai buni ? Joel Osteen a scaldat-o ! ca el nu judeca pe nimeni , Dar intrebarea tintea tocamai la erezia evangheliei prosperitati lui Osteen El spune mereu: Isus vrea sa fi bogat, sanatos si popular dar nu spune nimic despre faptul ca Isus vrea sa devii sfant, sa parasesti pacatul Si mai spun unii ca Osteen e un baiat simpatic, fratele nostru ! 😦

  • Iata ca sunt mai multe articole lamuritoare privind vesnicul fericit Joel Osteen ! Parerea lui Albert Mohler este importanta si demna de luat in seama ! Sper ca cititorii nostrii sa-si faca timp sa citeasca toate articolele scrise de Mohler privitoare la Joel Osteen .

 3. ambasadorul spune:

  Cred că este mult mai periculoasă „salata” lui Osteen decât otrava lui Benny Hinn. Pericolul cel mai mare este să amesteci lucruri adevărate cu falsuri.

 4. Dzeu vrea sa fim pocaiti si sa ne sfintim. prosperitatea, fericirea si altele sunt pe deasupra. nu toti au binecuvantarea sa fie fericiti aici pe pamant, sa fie sanatosi tun, sa fie bogati sau populari. Evanghelia prosperitatii o predica cei ce au din plin astea, si nu neaparat ca niste binecuvantari venite de la Dzeu. unii se binecuvanta singuri prin diferite metode neortodoxe. am auzit vorba businessul e business si biserica e biserica. eu cred ca biserica trebuie sa fie adusa si intr-o companie, ca acea companie sa fie binecuvantata sa prospere BIBLIC, si nu prin inselatorii sau alte metode dracesti… in rest fiecare sa caute sa fie in pace cu oricine din aceasta lume. cat despre homosexualitate si biserica, raspunsul meu ii simplu: trebuie sa ii iubim pe acesti oameni rataciti, sa ne rugam pt ei, dar sa uram ceea ce fac, sa nu toleram aceste deviatii sexuale, pedepsite cu moartea in Vechiul Testament. din pacate, nu se mai poate predica impotriva la asa ceva si tinerii sunt expusi acestui risc din necunostinta de cauza. a fi „political correct” nu inseamna neaparat a fi dupa voia lui Dzeu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s