Palestinian Pentecostals

Posted: noiembrie 9, 2010 in Uncategorized

Reclame
Comentarii
 1. […] Palestinian Pentecostals Wed Nov 10, 2010 1:20 am […]

 2. johnny d. spune:

  probabil as putea comenta asupra acestui video daca as sti ce ai vrut sa stirnesti cu postarea lui. vrei sa ponegresti evreii pentru brutalitatea lor?!?
  vrei sa ne arati ce buni sint crestinii palestinieni ?

  nu inteleg …

 3. Noi suntem crestini si credem ca Dumnezeu nu face nici o diferenta si doreste ca toti oamenii sa vina la mantuire si evreii si palestinienii, etc). Asta este misiunea noastra suprema. Si dupa cum vezi Dumnezeu are si oameni printre palestinieni care au primit credinta in Isus. Pe de alta parte organizatia care a produs filmul se ocupa si cu justitia sociala care face parte din Evanghelie.
  PS Nu am vrut sa starnesc …ci sa informez despre ceva care este mai putin cunoscut .
  PS. Linkul catre organizatia Pentecostals & Charismatic for Peace and Justice http://www.pcpj.org/

 4. Teo spune:

  Intr-adevar este greu de inteles ceea ce acest video incearca a starni, intr-o lume plina de ura si de antisemintism, nu era necesar decat de un astfel de video. Ma intreb oare care era rostul inceputului acestui video cu gardul care deja a fost dat jos. Oare nu ca sa produca ura impotriva Israelului? Desigur ca acesta ii era scopul caci daca ar fi fost oameni care iubesc adevarul ar fi spus si de suferinta Palestinienilor Pentecostali din partea proprilor lor fratii, dar Palestinieni Musulmani. Oare de ce video ul nu ne arata ca zece de case de rugaciune crestine din Bethlehem au fost transformate in moschhe musulmane. De ce? din cauza antisemitismului care roade Biserica de 2000 de ani. Desigur ca Palestinieni au nevoie de Adevar la fel ca si restul lumii dar sa nu uitam caci Scripurile ne invata sa il facem pe Israel gelos nu pe Palestinieni, nu ca as avea ceva impotriva poporului Palestinian, dar propria lor conducere ii tine sa traiasca in mizeria mizerabila in care traiesc.

  BISERICA DESCHIDE OCHII SI TRAIESTE-TI MENIREA.

  Vreti Pace intre evrei si Palestinieini, nu mai starniti ura prin astfel de video-uri ci duceti-l pe Mesia atat la Evrei cat si la Palestinieni. Este Singurul care poate aduce pacea Yeshua Isus Domnul si Mantuitorul Universului

 5. That for me is the most terrifying thing about the combination of religion and politics, because that is really when man is trying to use God for his own purposes. That’s why I don’t see any conflict with being Christian and wanting to see a Jewish state, being Christian and believing there can be a Palestinian state, because the state is the state. When you start to try to infuse it with God’s purpose you almost always get in trouble.

  Condoleezza Rice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s