Bunica teleevanghelist la varsta de 100 de ani

Posted: octombrie 11, 2010 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

La 10.10.2010 Primaria din Bistrita a felicitat-o Otilia Bartes (bunica lui Simona (Bartes) Lucescu) pentru implinirea varstei de 100 de ani.
Bunica a folosit ocazia sa recite poezia „Ce-i viata ta e o penita” indiferent cati ani traiesti si ceea ce scrii este inregistrat cu fidelitate si chiar si „vorbe-n vant si fapte rele”, sunt scrise ca-ntr-un album, unde scrisul „e pazit de stele” si nu poate fi sters nici de „mari intregi” ci numai de sangele lui Isus prin credinta in moartea lui pe cruce.

Stirea a fost relalata de presa locala din Bistrita : AICI si AICI si AICI

Comentarii
  1. […] Bunica teleevanghelist la varsta de 100 de ani Mon Oct 11, 2010 3:45 am La 10.10.2010 Primaria din Bistrita a felicitat-o Otilia Bartes (bunica lui Simona (Bartes) Lucescu) pentru implinirea varstei de 100 de ani. Bunica a folosit ocazia sa recite poezia “Ce-i viata ta e o penita” indiferent cati ani traiesti si ceea ce scrii este inregistrat cu fidelitate si chiar si “vorbe-n vant si fapte rele”, sunt […] […]

  2. Attila spune:

    Foarte frumos si intelept este mesajul dumneavoastra D-na Bartes Otilia.Dumnezeu,sa va de-a sanatate in trup si suflet in continuare si zile multe si senine, cate se vor decide.Dumnezeu sa va binecuvanteze toata familia dumneavoastra.Sper, sa pot ajunge si eu la aceasta frumoasa varsta care o aveti in prezent .

  3. @ Attila Multumim ! O sa-i transmit mesajul dvs. Bunica nu prea le are cu internetul 🙂 dar intelepciune se gaseste la ea. Ma rog ca sa vi se implineasca dorinta si sa traiti peste 100 de ani si apoi sa traiti vesnic

Lasă un comentariu