Sotia lui Benny Hinn divorteaza

Posted: februarie 26, 2010 in lideri spirituali
Etichete:, , ,

Noi dezvaluiri ! Benny Hin ( in proces de divort) admite ca a avut o oarecare prietenie cu Paula White (divortata) . Ei au fost vazuti in Roma plimbindu-se impreuna, tinandu-se de mana si ca au inchiriat o camera de hotel sub un nume fictiv.
Citeste mai mult
Aici

Un eveniment trist !
Suzane sotia pastorului Benny Hinn a inaintat actele de divort in 1februarie anul acesta in care este precizat ca ei sunt separati din 26 ianuarie 2010. Benny declara ca a fost socat cand a aflat despre acest lucru de la avocatul sotiei sale in 17 februarie. Numai cei doi stiu cu adevarat motivele care au dus la acest act.
In viata crestinului sunt trei prioritati Dumnezeu(relatia noastra personala individuala cu Dumnezeu), familia (sotia copiii) si implicarea in lucrarea lui Dumnezeu. Prin declaratia lui Benny Hinn in urma acitunii de divort a sotiei sale s-ar parea ca incalca acest pricipiu biblic. „Hinn a spus ca nu are in plan sa-si intrerupa predicarea si cruciadele de vindecare mondiala : Voi contiunua sa predic Evanghelia si sa ma rog pentru bolnavi a sa cum am facut-o de 36 de ani”, a scris el ” N-o sa las ca nimic sa-mi reduca activitatea sau sa ma opreasca. Angajamentul fata Isus al meu este pentru totdeauna si nimic nu va schimba asta” (traducerea din limba engleza a citatului de mai jos).
„Hinn said he does not plan to take a break from preaching and leading healing crusades worldwide. „I am going to continue preaching the Gospel and praying for the sick as I have for 36 years,” he wrote. „I will not allow anything to slow me down or stop me. My commitment to my precious Jesus is forever, and nothing will ever change that.”
Sursa Here
See comments to this article also.
Dupa cum sugera cineva intr-un comentariu probabil chemarea de ati iubi sotia cum si-a iubit Hristos Biserica, inseamna sa dovedesti sotiei tale ca ea este mai importanta decat orice, chiar mai importanta decat si cruciadele. Pentru asta Benny,trebuie sa isi fac timp sa faca tot ce poate pentru a-si salva casnicia

Comentarii
 1. Lia spune:

  Daca nu poate sa-si salveze casnicia, cum poate avea pretenia de a salva pe altii?

  • Problema cel putin pana acum se pare ca nu s-a gindit la a face ceva sa-si salveze casnicia si apoi nu depinde numai de el ci si de partenera lui . si apoi pe linga efotul nostru rugaciunea este demersul necesar unui credincios

  • nimeni spune:

   Iti spun eu cum… in acelasi mod in care vei primii tu piatra, aruncata, inapoi….probabil tot asa cum barna din ochiul tau nu o vezi … sau poate stie Dumnezeu ce face si tocmai il mai invata o lectie pentru desavarsirea lui…si nu e exclus, de fapt, sa intelegi care e diferenta dintre a fi sot apreciat de sotie si lucrator in gradina lui Dumnezeu, tocmai cand vei fi trecut prin aceasi situatie, sau poate vrei ca dintr-o singura lovitura a satanei sa ramana Dumnezeu fara un lucrator ce ar mai putea face inca multe…si daca tot te plictisesti asa de rau, strange tu o banda cu care sa participi la hartuirea lui, daca satana nu a reusit sa il aduca in stadiul in care sa renunte la lucrare, ba se pare ca vrea sa continue cu tupeu, convinge-l tu ca e terminat, ca nu e capabil, ca nu merita…si dupa ce il convingi, ia o pauza si felicita-te inainte de a pleca sa cauti altul pe care sa il arunci la pamant….Catre Lia, cea care stie sa fie sotie si mai ales cea care merita ..

   • Aici nu este vorba cred eu numai de o singura lovitura a Satanei ci s-ar parea ca este un proces de cadere a unui lider . S-ar putea ca Satana sa-l faca sa continue sa lucreze in Numele Domnului.i

 2. Andra spune:

  Pare de neconceput ca divortul sa „atinga” credinciosii, dar cred ca trebuie acceptat ca aceasta realitate exista. Divortul este o solutie laica in extremis. Relatiile in cadrul unei familii sunt foarte delicate si „arta diplomatiei” este supusa zilnic atacurilor stresante ale societatii. „Workalcoholism”-ul este la fel de periculos ca orice alt exces (chiar daca telul este nobil). Negarea unei situatii de criza, ignorarea ei, este un ucigas la fel de eficient al unei casnicii. Dar nu trebuie sa cautam un verdict de vinovatie (cine are cel mai mare procent in culpa).
  Discutand despre cazul de mai sus, ma intreb daca aceasta cerere de divort este reala. Perioada de separare este nesemnificativa (daca data de 26 ianuarie 2010 este corecta; poate anul este 2009?). Poate este gestul unei sotii (nu e fericita ideea, fiind vorba de un VIP) de a atrage atentia sotului ca sunt probleme si ca este nevoie de comunicare.
  Indiferent de motive, eu cred ca daca partile incep sa vorbeasca (nu prin avocati, rude si alti „binevoitori”), numai ei si Dumnezeu, ar putea sa gaseasca o solutie duhovniceasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s