„Valentine’s Day” pentru familie

Posted: februarie 10, 2010 in eseuri
Etichete:, ,


Intr-un articol din The Wall Street Journal (click on Happy Couples ) patru cupluri incearca sa raspunda la intrebarea „Cum poti sa faci casatoria ta sa dureze mai mult ?”
Sunt lectii interesante si utile pentru a mentine logevitatea casatoriei 1.Incercati sa gasiti o solutie de compromis .2.Aveti umor. 3.Aveti (anumite ) secrete. 4. Niciodata nu renuntati 5. Ramaneti in viata.
Ultimul sfat l-a dat un cuplu care erau casatoriti de 70 de ani.
O femeie de 92 de ani se prezinta la cabinetul doctorului pentru consultatie impreuna cu sotul ei de 94 de ani. Au fost intrebati de asistenta medicala care este secretul logevitatii casatoriei lor.
Dupa ce s-au uitat indelung unul la altul femeia a raspuns ” Eh, Nici unul din noi doi n-a murit inca !”

Comentarii
 1. Edy Kohlen spune:

  Interesanta si in acelasi timp profunda expunerea ta cu privire la dragoste, si asta mai ales pe timp de criza nu tocmai financiara. Printr-o alta viziune, mai sensibila de data acesta si totusi asemanatoare, poti sa citesti „Mai aproape de semeni” editata sub semnatura-mi proprie pe pagina web mentionata. Multumesc !

  • Am citit articolul si dupa comentariul care l-am lasat cred ca ti-ai dat seama ca am fost provocat din nou la ideea de a persevera in a iubi neconditionat.

   • Edy Kohlen spune:

    OK. astfel „patul” tau va avea vesnic un loc la fereastra, un loc ce nu il va putea inlocui nimeni. Iubit stiu si vad ca esti, de iubit stiu si vad ca te preocupa implinirea poruncii, asa ca nu iti mai ramane decat sa te straduiesti tot atat de mult precum a facut-o El. Doamne ajuta !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s