Vremea Taxelor-Tax Time

Posted: ianuarie 20, 2010 in bani, etica crestina
Etichete:, , , ,

Este vremea taxelor ! Este o ocazie de inchinare lui Dumnezeu. Atunci cand ne platim taxele de fapt ne inchinam lui Dumnezeu pentru ca ascultam de porunca Lui. „Dati Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu”.
Dumnezeu nu vrea sa-i dam lui ceva din ce-i al cezarului si nici sa ne pastram pentru noi o parte din ce-i a cezarului.
Citatul urmator este scris de cineva care a intalnit crestini care cred altfel decit spune Biblia :

„Insa mie mi s-a propus cindva de un binevoitor al Domnului, ca pot sa ocolesc taxele daca dau o suma importanta Domnului care sa suporte activitatile bisericii pastorului Buia.
Daca obtin venit mai mult $ 150 000, ca sa platesc mai putin, imi pot permite o donatie marunta de 5000 si mi se poate da receipt(chitanata) de 10 000, in felul asta si Domnul va fi multumit si federalul care nu va sti nimic; si voi fi si eu cea mai multumita. Incurcate sunt caile Domnului! Dar si mai incurcate sunt de cei care le incurca si vor sa fie si ai lui Dumnezeu si ai diavolului.”

Citeste mai mult AICI

Am pus o legatura mai jos ( www. irs. gov clik on free e-file) pentru cei care au un venit in 2009 de $ 57000 pot benficia de oferta de a completa gratuit taxele prin intermediul internetului
The Free File program is only available to taxpayers who have a 2009 Adjusted Gross Income (AGI) of $57,000 or less. Read more http://www.irs.gov

English translation :
It’s time for taxes! It is an opportunity to worship God. When we actually pay taxes because we worship God obey his command. „Give to Caesar what is Caesar’s and God what is God’s.
God wants to give him something of what Caesar and not for us to keep our part of what the emperor.
Following quotation is written by someone who has met Christians who believe differently than the Bible says:
„But to me sometime proposed a kind of God, I can bypass the fees if the Lord give a significant amount to support activities Buia church pastor.
If accrues more than $ 150 000, to pay less, I can afford a donation fines 5000 and I can give receipt (receipts) of 10 000, that way you and the Lord will be happy and fed will not know anything, and I will be most pleased me. Entangled are the ways of God! But even more confused by those who are confused and want to be and of God and of the devil. ”
Read more HERE
I put a link below (www. IRS. Gov clik on free e-file) for those who have income in 2009 of $ 57,000 may Benfica offer complete tax free via the Internet
The Free File program is only available to taxpayers who have a 2009 Adjusted Gross Income (AGI) of $57,000 or less.Read more HERE

Comentarii
 1. Anda spune:

  Bisericile in U.S.A. sunt „tax-exempt” (bineinteles dupa depunerea unei aplicatii). Scutirea de taxe e un soi de „miere” si e foarte tentanta pt. manipulari financiare. Mi s-a povestit cu ceva ani in urma, ca membrii unei biserici trimiteau bani rudelor in tara si apoi deduceau drept „caritate” fara probleme. Practica s-a oprit odata cu schimbarea conducerii.
  Cei care reusesc cel mai „bine” in eludarea taxelor sunt „self-employed”. Iar IRS-ul nu are timp de pestisori asa de mici, care la un venit declarat de sub 40,000 isi permit casa „mare”, masina „tare” si ceva calatorii pe acasa si prin alte parti de soare pline. Decat daca din greseala, mai prinde in plasa cate unul.
  Recent citeam cazul unei „nurse” care urmand cursuri pt. obtinerea unui „degree”, a cheltuit vreo $13,000. IRS-ul i-a negat deducerea si ea a luptat in tribunal, singura, reusind sa castige dupa vreo 2 ani.
  Educatia aici costa mult. La imprumuturi pt. studii, nu ai dreptul sa deduci decat dobanda si pana la limita de $5,000 pe an. In plus aceste imprumuturi nu se pot sterge daca aplici pt. bankruptcy. E o „tinichea” pt. restul vietii. Mai sunt si altele, mai rele ar spune altii. Deh, fiecare cu „durerea” sa, la momentul sau.
  Desi nu e un moment foarte agreat de unii (care asteapta si miezul noptii la posta cand este deadline), trebuie sa gandim la viitor, la Social Security, unde vor fi mai putini bani pt. cei care vor prinde pensia pe aici (cel putin pt. noi imigrantii, mai este si solutia intoarcerii). La batranete, cheltuielile sunt altele…

  P.S(1). Am citit ca Noua Zeelanda a impus ca seria unor arme (weapon sights) fabricate de compania Trijicon, Wixom, Michigan, sa fie stearsa (despre calitatea dispozitivului nu au nici o plangere, considerandu-l excelent). Motivatia o constituie incriptarea in seria de fabricatie a referintelor la versete biblice( JN 8:12 (Ioan 8:12), 2COR 4:6). Compania facea acest lucru de la infiintarea ei in urma cu 30 de ani; nu a ascuns acest lucru; nu a facut tam-tam.

  P.S (2). Un avion a fost deturnat pt. faptul ca un calator se ruga. Era un evreu (mai ortodox)care folosea philacteriile si acestea au fost interpretate ca fiind un soi de „dispozitiv” periculos (probabil ca cutiutele si faptul ca se benzile se infasoara la nivelul capului si bratului au „starnit” imaginatia).

  • Ca intotdeauna aduci o contributie impoortanta la dezvoltarea subiectului pus in discutie si chiar mai mult.
   Cat despre „pestii mici” ar trebui sa plateasca taxele din motive de constiinta. Sfantul apostol Pavel spune ca:

   „Dregatorii nu sunt de temut pentru o fapta buna ci pentru una rea. El (dregatorul) eset slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tau… Deaceea trebuie sa fiit supusi(guvernului) nu numai de frica pedepsei ci si din indemnul constiintei” (Rom13:1-7)

  • „self employed” si altii care fac in asa fel incat sa nu platesca taxe in conformitate cu ceea ce au castigat stii ti ce fac : conduc masinile pe drumuri pe care nu au contribuit la taxe ,isi trimit copii la scoli sau vor sa se bucure de protectia politiei si armatei etc fara sa contribuie corespunzator la taxe Ceva constiinta civica ar trebuie sa-si dezvolte fiecare ..

 2. Remus spune:

  Sint crestini nerusinati care beau minciuna ca apa . Este plin in Romania de crestini care au firme si care fac evaziune fiscala ( adica mint si inseala cu nerusinare ) , si in acest fel fura banii orfanilor si a vaduvei . Sa nu mai vorbim ca se fac vinovati si de falimentul in care se afla Romania la ora actuala . Cum se amagesc singuri ceice fac astfel de lucruri .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s