Contraprotest privind alegerea deputatului Mircea Lubanovici

Posted: Septembrie 29, 2009 in politica
Etichete:,

Domnul Dwight L Patton ,a publicat un „Protest” in Revista CLIPA impotriva alegerii domnului deputat Mircea Lubanovici. Domnia sa susutine ca ar fi fost multi alti romani in diaspora, mult mai calificati si indreptatiti sa fie alesi pentru a ne reprezenta in Parlamentul Romaniei. Dar dupa regulile democratiei cine candideaza are sanse sa fie ales, iar dintre cei care au candidat Mircea Lubanovici a obtinut majoritatea voturilor.
Ca raspuns la acest protest a fost postat un CONTRAPROTEST, care poate fi citit AICI

Extras din Contraprotest :

„…Şi dacă tot vreţi să fiţi folositor, de ce nu daţi mai bine un sfat bun pentru toţi romanii din acest colegiu? Nu credeţi că ar fi bine ca românii care n-au votat, dar fac scandal şi sunt nemulţumiţi, să îşi facă actele pentru a participa data viitoare la alegeri? Şi între timp ar fi bine să pună mâna fiecare pe telefon sau să trimită un email deputatului lor, pentru a-şi spune deschis şi în mod direct problemele şi doleanţele pe care le au, dar în acelaşi timp să fie conştienţi că nu tot ceea ce vor cere, se va şi putea rezolva peste noapte sau pocnind din degete…”

Comentarii
  1. Pentru cei care vor sa-l contacteze pe deputatul Mircea Lubanovici, sau sa cunoasca activitatea sa in calitate de parlamentar aveti legatura urmatoare http://www.lubanovici.org/index.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s