Nevinovat !

Posted: septembrie 24, 2009 in e-mail-ate
Etichete:, , ,

avocat Horatiu Mihet

” O veste foarte buna au primit toti crestinii din America. Va trimit si voua cateva informatii. Este vorba despre o intamplare din statul Florida, orasul Pensacola. In timpul unei sarbatori la un liceu din Pensacola, directorul a rugat pe unul dintre profesori sa se roage pentru masa. Doi elevi si un alt professor au facut imediat plangere la tribunal si prin intermediul organizatiei ACLU au dat in judecata pe cei doi, pentru ca s-au rugat in scoala. Directorul si profesorul care s-a rugat riscau 6 luni inchisoare, $ 5000 amenda fiecare si pierderea completa a pensiilor. Cei doi au fost aparati de un avocat crestin, de origine roman (Horatiu Mihet). La sfarsitul procesului, care a durat de la 9 am pana la 6 pm, cei doi au fost declarati nevinovati. Mai jos sunt cateva informatii trimise de avocatul apararii si cateva site-uri pe care puteti merge sa cititi mai multe despre acest eveniment. Va recomand sa deschideti in special galeriile cu fotografii (Photo Gallery1, 2, 3), sa vedeti afisele cu care au venit copiii si oamenii care au stat 10 ore in ploaie, s-au rugat si au asteptat verdictul. In fotografie, batranul este directorul liceului si barbatul mai tanar este avocatul roman.

America trece prin vremuri foarte grele! Rugati-va pentru America!”

Mesajul avocatului Horatiu G Mihet (Harry Mihet )

Dumnezeul nostru Atotputernic ne-a daruit o victorie minunata in Pensacola! Dupa 10 ore de marturie si argument, Judecatoarea Casey Rodgers de la tribunalul federal din Pensacola a declarat pe Frank Lay si Robert Freeman “NOT GUILTY,” adica NEVINOVATI pentru rugaciunea pe care au rostit-o. Verdictul a fost pronuntat in favoarea lui Robert si Frank, si impotriva Statului American (care a adus cazul impotriva lor la cererea lui ACLU) la 6:28 p.m.

Dupa cum stiti, Frank si Robert riscau inchisoare pentru sase luni, amenzi de $5,000 fiecare, si confiscarea pensiilor lor, numai pentru ca au rostit o binecuvantare inocenta inainte de a servi o masa de apreciere cu alti adulti adunati la scoala lor.

Nu am sa uit niciodata ceea ce a urmat verdictului. Cea mai mare sala din tribunalul din Pensacola, plina pana la limita, a izbucnit in plans, cu lacrimi de bucurie. Unii plangeau in hohote. Altii se imbratisau. Altii aplaudau. Si la urma ne-am rugat cu totii – exact acolo in tribunal – sa multumim Tatalui pentru izbanda!

Cand am iesit afara, am fost intampinati de peste o mie de oameni – care au indurat o ploaie torentiala toata ziua – pentru ca sa ne sprijine in rugaciune. Cu totii au strigat si aplaudat. Unii au condus peste 10 ore ca sa fie in Pensacola. In timp ce noi eram in tribunal, ei au inconjurat tribunalul in cercuri mari de rugaciune. I-am auzit dinauntru cum se rugau si cantau “Maretul Har.”

Cel mai minunat moment din procesul indelungat si crunt a avut loc atunci cand Judecatoarea Casey Rodgers – care a fost foarte aspra cu noi toata ziua – mi-a intrerupt argumentul final ca sa-mi puna o intrebare. Ceea ce a urmat a fost mana si puterea lui Dumnezeu manifestata pentru toata lumea:

JUDECATOAREA: Domnule Mihet, clientul tau a fost auzit de cineva ca a zis ca el nu poate sa-si parcheze credinta in parcare la scoala si sa nu o ia cu el inauntru in scoala. A zis ca credinta lui va radia afara din el oriunde este, chiar in scoala. Asta inseama ca el a intentionat sa incalce decretul pe care l-am dat eu, care interzice rugaciunea in scoala.

HM: Nu. Cu respect va spun ca gresiti.

JUDECATOAREA: Atunci ce inseamna?

HM: Inseamna ca el nu poate sa schimbe ceea ce el este atunci cand paseste in scoala, si ca roada Duhului va radia afara din el chiar si in scoala, inclusiv dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blîndeţa, si înfrînarea poftelor. Au ajuns acestea sa fie o crima in tara libertatii?

JUDECATOAREA: Clientul tau de asemenea a fost auzit ca a zis ca el nu poate sa ingrijeasca asa cum trebuie de elevii lui fara sa aiba dragostea lui Isus in inima lui in scoala.. Ce inseamna asta?

HM: Asta inseamna ca el este neputincios prin puterea lui proprie, si nu poate sa faca nimic. Dar prin puterea lui Isus care este in inima lui, el poate sa faca orice.

––
Verdictul de achitare a urmat cu putin timp dupa aceasta. Dumnezeu este MARE, si SFANT. Slava lui pentru aceasta izbanda! Cu ajutorul Sau, Robert si Frank astazi sunt liberi si sarbatoresc acasa cu familiile lor.

VA MULTUMESC TUTUROR DIN INIMA PENTRU SPRIJINUL SI RUGACIUNILE VOASTRE FIERBINTI INALTATE SPRE CER. STIU CA ASA DE MULTI DINTRE VOI ATI PURTAT ACEASTA POVARA IMPREUNA CU MINE, SI NU AS FI PUTUT FACE NIMIC FARA VOI SI FARA DOMNUL.

Lupta noatra in Santa Rosa nu este gata inca. Am lansat un atac legal impotriva decretului acesta nedrept si neconstitutional care a adus aceste atrocitati impotrival copiiilor lui Dumnezeu. Am sa va scriu mai mult despre aceasta in curand.

NOTA : Am introdus o noua categorie „e-mail-ate” adica mesaje primite prin e-mail

Comentarii
 1. Andra spune:

  Achitarea este pt. „contempt of court” = incalcarea unui ordin al unei Curti de judecata. Cei 2 profesori au admis in Decembrie 2008 „liability to charges” (incalcarea U.S. Constitution’s Establishment Clause si Florida Constitution’s No-Aid Provision), ajungandu-se la un acord cu ACLU acceptat de Curte. Prin aceasta, orice activitate de „prozelitism religios” in scoala publica este interzisa (inclusiv prayer si blessing),decret care a fost incalcat. Dumnezeu si-a aratat indurarea si i-a scapat de data aceasta, dar acesti oameni tb. sa inteleaga ca si legile pamantesti sunt valide, chiar daca par „strambe”.
  Stiu ca este un subiect delicat religia crestina in scolile publice, dar tb. sa nu uitam ca fiind scoli publice, sunt elevi musulmani, evrei, hindusi, budisti etc. Exista toleranta si respect si pt. alte religii, asa cum exista „freedom of religion”. Natiunea americana este „United under God”, chiar daca sunt religii diferite. Desigur, intr-o regiune cu crestininsm activ, sunt greu de acceptat reguli de acest gen.
  Cazul acesta nu este finalizat, deoarece in Decembrie este o „motion to intervene” din partea CEIA (Christian Educators International Association) care se implica in caz.
  Nu stiu daca un „atac constitutional” nu ar fi fost cea mai buna cale de la inceput, in loc de incalcarea cu bunastiinta a unor reguli. Cai legale exista, dar aceasta este de competenta unor avocati de drept constitutional care sa le duca pana la Supreme Court si sa le castige!
  P.S. Tocmai acum am citit despre dezbaterea cazului „Crucii de la Mojahve”.

  • Buna precizarea cu privire la cazul celor doi profesori.
   Crucea de la Mojahve a ajuns in disputa dupa ce Parcul National a refuzat sa fie construit un monumet budist in spatiul public.
   Am pus legatura la un articol de azi cu privire la „Crucea de la Mojahve”
   http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5ihYoeJ0KVHgA3pieIbULSGAE54Qw
   S-ar parea ca acest gen de probleme va persista si va duce la mult consum de energie si resurse .

  • remo spune:

   Andra ,

   orice lege pamanteasca care prin continutul ei face pe un om sa pacatuiasca , este nula in fata lui Dumnezeu si ea nu trebuie respectata . A nu multumi lui Dumnezeu pentru mincare este un pacat . Deci ca atare , a asculta mai mult de o lege pamanteasca decit , de Cuvintul lui Dumnezeu este un act care aduce necinste lui Dumnezeu . Atitudinea noastra trebuie sa fie aceeasi , cu atitudinea pe care a avut-o Daniel in Babilon cind s-a dat interdictia de 30 de zile pentru rugaciune . Te intreb eu pe tine : ar fi pacatuit Daniel fata de Dumnezeu , ascultind de acea interdictie ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s