Biserica lui Marijuana

Posted: septembrie 17, 2009 in Uncategorized
Etichete:,

marijuana
Cine a facut marijuana (planta din imagine)?
Aceasta planta este zeificata de Biserica Cunostintei din Pima ,Arizona.
Danuel si Mary Quaintance au fondat in 1991 o biserica care are ca motto „Cu ganduri bune,cuvinte bune si fapte bune noi onoram marijuana ca si Invatatorul, Protectorul.”(„With good thouts,good words and good deeds we honor marijuana as the Theacher,the Provider,the Protector”).
Sau „Lauda sa fie adusa Sfintei Marijuana, dreptul invatator al credintei noastre” („Praise be to Holly Marijuana the righteous teacher of our faith”).
In 2006 au fost arestati pentru posesie si intentia de a distribui acest drog care aduce multa bataie de cap autoritatilor aici in Arizona, stat la granita cu Mexicul sursa drogurilor in America.
Fondatorii acestei biserici care au trait timp de 30 de ani folosind droguri, au ajuns sa folseasca drogul acesta ca si o forma de inchinare, sub pretentia libertatii religiei.
Timp de patru ore, de doua ori pe luna cei 40-50 membrii care ii are biserica au un ritual de inchinare in care se consuma marijuana cu scopul de a deveni „mai luminati spiritual” . „Energia si spiritul care este in marijuana este Dumnezeu. Daca consumi marijuana tu iei din Dumnezeu. Tu sacrifici trupul tau dumnezeirii” spune Danuel Quaintance
A crescut intr-o biserica metodista dar apoi dupa ce a recitit Biblia a ajuns la convingerea ca multe pasaje din Biblie care se refera la frunze,copaci sau plante fac referire la marijuana. Tot el declara ca „Religia este de fapt a-ti pune increderea in ceea pe ce tu te bazezi.”
Are dreptate:idolatrie este atunci cand te increzi in altceva decat in Dumnezeu”
Acum cand cei doi sunt in inchisoare pentru posesie de droguri, se plang ca le este greu sa traiasca fara dumnezeul lor pentru prima data in ultimii 30 de ani.
Advocatul lor afirma ca Dan si Mary au facut greseala de a crede ca este libertate religioasa in America. Folosirea drogurilor (interzise) sub masca religiei pune la incercare sistemul judiciar, care nu a putut permite acest lucru membrilor unei biserici care considera ca acestia pot sa foloseasca marijuana in orice cantitate vor,oriunde si oricand inclusiv in timp ce conduc .
Citeste un articol pe aceasta tema
http://www.azcentral.com/news/articles/2009/09/16/20090916ChurchOfPot16-ON.html

Comentarii
 1. Cristian Balan spune:

  Candva, cineva a scris pe aceste pagini ale Dvs. ca Eminescu era un poet ateu. Total gresit. Am mai trimis acum cateva zile randuri convingatoare ca Luceafarul nostru este, probabil, primul nostru poet crestin. Revein acum cu o poezie foarte putin cunoscutã a lui Mihai Eminescu, intitulata „Imn religios”. Pusa pe muzica, ea putea deveni Imnul National al Romaniei.

  Cristian Petru Balan, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania si al Academiei de Stiinte si Arte Romano-Americana – ARA> (v. wikipedia.com – Cristian Petru Balan)

  IMN RELIGIOS

  de Mihai Eminescu

  Etern, Atotputernic! O! Creator sublime!
  Tu, ce-ai dat lumii viatã si omului cuvânt,
  În Tine crede, sperã întreaga Românime…
  Glorie Tie-n ceruri! Glorie pe pãmânt!

  Sub ochii Tãi, în lume, lungi valuri de-omenire
  Pe marea vesniciei dispar ca nori în vânt.
  Si-n clipa lor de viatã trecând, strigã-n uimire:
  Glorie Tie-n ceruri! Glorie pe pãmânt!

  Tu din sãmânta micã înalti stejarul mare,
  Tu junelor popoare dai un mãret avânt,
  Tu-n inimile noastre ai sacre, vii altare,
  Glorie Tie-n ceruri! Glorie pe pãmânt!

  Mihai Eminescu

 2. […] recente Cristian Balan on Biserica lui MarijuanaOcti on 545 vs 300 de milioaneremo on 545 vs 300 de milioaneOcti on Public Option-Health […]
  Puteti afla mai mult despre scriitorul Cristian Balan in WIKIPEDIA(apasa legatura urmatoare) http://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian_Petru_B%C4%83lan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s