Este titlul unei predici tinute de Pastorul Steven L Anderson, aici la noi in Arizona . Este pastorul unei biserici baptiste „Faithful Word Baptist Church”, din orasul Tempe.
In mesajul video puteti auzi cum el spune „M-am rugat pentru moartea lui Obama”. El afirma: „il urasc pe Obama ca persoana, nu pentru ceea ce crede presedintele” . Oamenii din biserica lui purtau un tricou la o manifestare cu sloganul „Ura nu este o crima”. Acesti credinciosi nu sunt („Faithful (to) Word”) loailai „Cuvantului”, ei nu l-au citit pe apostolul iubiririi Ioan „Oricine uraste pe fratele sau este un ucigas si stiti ca nici un ucigas n-are viata vesnica ramanand in el”(1 Ioan 3:15).
Vedeti mai multe despre acest caz in video de mai jos

Comentarii
 1. Aveti aici predica in intregime „Why I hate Obama”

 2. remoremo spune:

  Este clar ca pastorul acela nu a fost calauzit de Duhul lui Dumnezeu , insa nici Cuvintul lui Dumnezeu : ” cine uraste pe fratele sau este un ucigas ” nu-l putem pune alaturi de Obama , fiindca acest om , este un om demonizat , mort in pacatele lui si el nu este fratele nostru .

 3. Octi spune:

  Daniel
  Multumesc pentru articol. Am ascultate predica fratelui nostru Pastorul Steven L Anderson cu mare atentie si in intregime. Pot sa spun ca a expus cu destula claritate un subiect controversat. Am anumite rezerve in analiza lui in ceea ce priveste razboiul din Irak dar cred ca lovit cuiul in cap in expunerea lui despre comunistul B.Hussein Obama. Totdeauna am stiut ca Dumnezeu iubeste pe cine vrea El si uraste pe cine vrea El. Eu unul nu imi permit, si nici Duhul Lui care este in mine nu imi permite sa iubesc pe cel pe care Dumnezeu il uraste si viceversa. Si sa nu uitam ca printre multe altele:
  Obama a fost singurul care a votat in senat in Chicago pentru a omori un copil chiar si dupa ce s-a nascut, nemaivorbind de cit de mult se lupta pentru avorturi si avorturi partiale.
  Sa tinem cont ca Obama nu este un ateist ci el spune ca este crestin.
  Un crestin care isi bate joc de biblie.
  Un crestin care isi bate joc de fratii lui crestini care tin de „biblie si de arme”
  Apostolul Pavel are discernamintul sa judece In 1 Corinteni 5:4-5.
  4  În Numele Domnului Isus, voi si duhul meu, fiind adunati la olaltã, prin puterea Domnului nostru Isus,
  5  am Hotãrât ca un astfel de om sã fie dat pe mâna Satanei, pentru nimicirea cãrnii, ca duhul lui sã fie mântuit în ziua Domnului Isus.

  11  Ci v-am scris sã n-aveti nici un fel de legãturi cu vreunul care, mãcarcã îsi zice „frate” totusi este curvar sau lacom de bani sau închinãtor la idoli sau defãimãtor sau betiv sau rãparet; cu un astfel de om nu trebuie nici sã mâncati.
  12  În adevãr, ce am eu sã judec pe cei de afarã? Nu este datoria voastrã sã judecati pe cei dinãuntru?
  13  cât despre cei de afarã, îi judecã Dumnezeu. Dati afarã, deci, din mijlocul vostru pe rãul acela.

  Nu vreau sa spun ca nu ar mai fi salvare pentru BHO daca se isi cere iertare pentru ce face si se intoarce din calea lui. Nici nu vreau sa spun ca eu am fost mai bun ca el inainte sa il cunosc pe Isus ca Dumnezeul meu.
  Dar a sustine ca Dumnezeu iubeste pe toata lumea cind biblia este atit de clara cred ca este o afirmatie gratuita si nefondata. Singura dilema este daca putem discerne cu o anumita certitudine daca Dumnezeu il uraste pe BHO si si-a intors fata de la el. Si eu cred ca Dumnezeu il uraste pe BHO pentru tot ce face si a facut el.
  Dorinta mea ar fi ca mai multi pastori sa vorbeasca cu curaj de la amvoane impotriva celor ce fac jocul satanei. Si cred ca BHO este unul din acestia.
  Dumnezeu sa se indure de el si de tara noastra, USA.
  Octi

 4. @ Remo and @ Octi

  BHO este presedintele USA, trebuie respectat si trebuie sa ne rugam pentru el ca si pentru alti „dregatori”. La, fel facem si cu presedintele Roamniei Basescu, chiar dac nu suntem de acord cu politica lui.
  BHO Se declara crestin,ca si alti politicieni care se declara crestini,dar acest lucru nu este numaidecat adevarat cu privire la el prin ceea ce promoveaza in domeniul eticii crestine.
  Dar „cei din launtru” sunt in general cei care apartin unei biserici locale. Noi nu putemm sa facem disciplinare spirituala celor de afara, inclusiv guvern, parlament(adica sa luptam pana avem in guvern crestini adevarati).
  Celor de afara le propovaduim evanghelia sperand ca vor ajunge la mantuire, iar pe cei din launtru ii confruntam cu adevarul si prin dragostea si partasia crestina speram de asemenea la restaurarea lor.”Este destul pentru omul acesta pedeapsa care i-a fost data de cei mai multi asa ca acum este mai bine sa-l iertati si sa-l mangaiati…de aceea va rog sa va aratati iarasi dragostea fata de el..”(2Cor 2 6-8)(legat de 1Corinteni).
  Dragostea trebuie s-o avem pentru orice fiinta umana indiferent cat de pacatoasa ar fi. Nu a facut si Dumnezeu la fel ca ne-a iubit pe cand eramn noi pacatosi si a trmis pe Fiul sau. A spune ca il urasti pe un om si ca te rogi pentru moartea lui, orice om de bun simt isi da seama ca asa ceva nu este posibil. Revin la idea ca a ura pacatul(al detesta) este diferit de a-l ura pe pacatos.
  Dupa rationamentul cu care vine pastorul Stevens, ar trebui sa faca o lista mult mai mare cu persoane pe care trebuie sa le uram, nu numai pe Obama!

  • Octi spune:

   Daniel,
   Mie imi place foarte mult de Basescu, un om cu picioarele pe pamint care desi nu e „frate” cu noi e de 1000 de ori mai bun decit banditul de Hussein un comunist infocat care distruge sistematic aceasta tara.
   Basescu a eliminat clica de comunisti din Bucuresti. Sa nu uitam ca a dat citire in parlament, sub huiduielile marxistilor, listei de parlamentari fosti colaboratori cu Secu si fosti militanti comunisti. A ridicat tara din punct de vedere economic si a introdus flat tax. Dumnezeu sa-l binecuvinteze si sa il aiba in grija Lui.
   Nu am inteles din raspunsul tau care e parerea ta cu privire la actiunile lui BHO care vorbesc mult mai tare decit vorbele lui intortocheate.
   Drept sa spun nu il invinuiesc pe BHO atit de mult. Cred ca inca mai ai dreptul in USA sa fii un marxist imbecil acum cind s-a dovedid cit de falimentar e sistemul comunist. Mai mare vina o au insa cei ce l-au ales si care l-au impins in fata ca sa isi aplaneze vina care o simt albii in fata negrilor. Ma amuza seriozitatea cu care il chestioneaza unii pe Hussein cu privire la situatia economica ca si cum imbecilul ar fi un economist versat, un individ care a trecut prin scoala Americana cu ajutorul lui „Affirmativ Action” sau pe romineste ca si ciinele prin apa.
   Si uite asa am ajuns sa avem si un „Affirmativ Action president.
   ––––––––––––––––––––––––––––
   Octi :
   Te-am suparat rau ! nu vreau sa te mai supar!

 5. remoremo spune:

  Octi ,

  vezi ca vorbesti prostii . Vorbesti in afara Cuvintului lui Dumnezeu . Se pare ca , cuvintele acelui pastor ratacit te-au contaminat . Adu-ti aminte de Cuvintul lui Dumnezeu care spune : ” si daca iubiti numai pe fratii vostrii , ce lucru neobisnuit faceti ? ” , sau de ” iubirea de oameni ” nu scrie in Biblia ta ? Noi avem datoria sa iubim pe toti oamenii asa cum a spus Domnul Isus : ” Iubiti pe vrajmasii vostrii ” , ori eu nu am gasit in Biblie nici un verset care sa ne dea dreptul sau sa ne indemne sa urim un om , chiar daca acel om este vrasmas lui Dumnezeu . Obama este un om manipulat de satana , asa cum am fost si eu si tu si altii atunci cind nu l-am cunoscut pe Dumnezeu . Satana ii manipuleaza pe oameni , pe fiecare la nivelul lui . Asa ca ai grija ce primesti in mintea ta , si ce-ti vorbeste limbuta , caci asta nu este dragostea lui Dumnezeu si nici calauzirea Duhului Sfint.

 6. Octi spune:

  Remoremo

  Ce frumos vorbesti tu despre iubirea aproapelui, si alte generalitati de genul asta si ce elegant treci peste chestiunile ridicate. Ai invatat sa repeti ce ai auzit de pe la pastori care au facut scoala profesionala de popi la fara frecventa.
  Dar hai sa gindim impreuna si sa analizam citeva versete inainte sa-mi ceri sa fiu mai sfint decit Isus sau Ioan Botezatorul. De fapt cunoastem prea bine zelul unora de a fi mai sfinti ca sfintii si care au mers pina acolo incit Cina Domnului no o iau cu vin ci cu lapte ca sa nu cumva sa nu se „spurce cu bautura ametitoare”. Cred ca li s-ar aplica bine termenul de Farisei.

  Ioan Botezatorul despre prietenii lui Fariseii pe care ii „iubea” foarte mult:
  7  Dar când a vãzut pe multi din Farisei si din Saduchei cã vin sã primeascã botezul lui, le-a zis: „Pui de nãpîrci, cine v-a învãtat sã fugiti de mânia viitoare?
  Dar hai sa vedem daca este adevarat daca Isus iubea pe toata lumea:
  34  Pui de nãpîrci, cum ati putea voi sã spuneti lucruri bune, când voi Sunteti rãi? Cãci din prisosul inimii vorbeste gura.
  35  Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bunã a inimii lui; dar omul rãu scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.
  Si eu adaug: Puiul de napirca Hussein cum poate el sa spuna lucruri bune cind el este rau?

  39  Drept rãspuns, El (Isus) le-a zis: „Un neam viclean si preacurvar cere un semn; dar nu i se va da alt semn, decât semnul proorocului Iona.
  Si acum o intrebare directa pentru tine Remoremo:
  Cum l-ai carecteriza tu pe Hussein, care spune ca este crestin si care isi bate joc de biblie si care isi bate joc de fratii lui crestini care tin de “biblie si de arme”. Asta intro cuvintare in fata unui „neam viclean si preacurvar” in San Francisco?

  • remoremo spune:

   Octi

   Prietene . Daca Obama a spus ca este ” crestin ” asta nu inseamna ca el a spus adevarul . Faptele lui dovedesc exact contrariul acestei afirmatii . Si daca Obama este crestin , atunci eu sint ” Imparatul Germaniei „.
   Daca Ioan Botezatorul i-a mustrat pe farisei si le-a zis ” pui de napirci ” , asta nu inseamna ca Ioan nu i-a iubit ca oameni si nu s-a rugat lui Dumnezeu pentru ei ca sa se pocaiasca . Tot asa si Domnul Isus . Daca i-a mustrat pe farisei si pe carturari , si daca la unii le-a zis ” pui de napirci ” , asta nu inseamna ca Domnul Isus nu i-a iubit ca oameni , nu i-a pasat de ei si nu s-a rugat pentru ei .
   Si daca Dumnezeu i-ar spune lui Obama : ” pui de napirca ” asta nu inseamna ca Dumnezeu nu il iubeste si nu ii pasa de el . Si daca intelegem din Biblie caci Dumnezeu ii iubeste si pe cei care ii face pui de naparci , noi nu trebuie sa facem la fel ?
   Daca Obama se va pocai de faptele lui rele si va ajunge inaintea ta in imparatia lui Dumnezeu ? Ce zici ?
   ––––––––––––––––––––––––––––
   danlucescu : Nu stiu ce sa mai zic Remo si Octi, am ramas fara cuvinte. Ati ajuns la o concluzie extraordinara, pozitiva etc . Sper sa inspire si pe altii.

   • Octi spune:

    O sa zic:
    -Ai ajuns si tu in rai „pui de napirca”.
    Nu,…. serios, cu cit mai repede ajunge in rai inaintea mea…. cu atit mai bine.
    ––––––––––––––––––––––––––––
    danlucescu : Nu stiu ce sa mai zic Remo si Octi, am ramas fara cuvinte. Ati ajuns la o concluzie extraordinara, pozitiva etc . Sper sa inspire si pe altii.

 7. Dan Rizo spune:

  Cei ce au cunostinta multa realizeaza cit de putin cunosc . Totdeauna cei care cunosc superficial, cred ca le stiu pe toate, sint intoleranti si cred ca opinia lor e adevarul adevarat. Aviz amatorilor! La fel au facut si fariseii care de dragul opiniei lor l-au crucificat pe Cristos. Sa nu cumva sa va treziti ca luptati impotriva lui Dumnezeu! Mai cititi cum descrie Pavel dragostea si lasati Duhul lui Dumnezeu sa va calauzeasca in postarile voastre . Alfel nu faceti decit sa depune-ti inca o marturie in plus ca parerea Voastra e mai importanta decit parerea lui Dumnezeu! Cineva , foarte inspirat spunea : „The way you do anything is the way you do everything”!

  Pace tuturor

 8. remoremo spune:

  Octi ,

  eu am vorbit de probabilitate vizavi de Obama . Oricum viata lui si viitorul lui sint in mina lui Dumnezeu . Daca tu vrei sa promovezi ura , da-mi voie sa-ti spun ca nu ai gasit omul si cred ca nici blogul potrivit . Adica tu ai vrea sa ne spui ca pastorul acela ratacit care are idei criminale are dreptate ? Daca tu accepti acea atitudine a acelui pastor ca fiind corecta , atunci da-mi voie sa-ti spun ca ” intunericul ” ti-a cuprins viata ta .

  Daniel Lucescu , stai linstit ca nu s-a intimplat nimic . Omul nu intelege ce am vorbit eu . Poate-i traduci tu sa inteleaga .

 9. Tony Brown spune:

  I don’t know If I said it already but …Hey good stuff…keep up the good work!
  🙂 I read a lot of blogs on a daily basis and for the most part, people lack
  substance but, I just wanted to make a quick comment to say I’m glad I found
  your blog. Thanks,)

  A definite great read..Tony Brown

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s