Romania este ca o fata nespalata

Posted: august 21, 2009 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

Romania ca o fata nespalata
Sursa foto: http://www.cotidianul.ro

Citeste un articol interesant din Cotidianul despre gunoaiele si natura din Romania AICI

Un citat din acest articol :

“În România natura arată ca o fată nespălată, dar plină de viaţă, la ei e foarte curată, dar moartă. La noi pădurile sunt pline de urşi, râşi, cerbi, mistreţi, sălbăticiuni, plante, insecte, valori naturale, la ei pădurile nu mai sunt decât nişte plantaţii. Nu şi-au dat seama la timp ce rol important joacă prădătorii în ecosisteme şi le-au distrus de tot, omorându-le pe toate. Au ras pădurile, iar apoi au plantat copaci din alte continente care cresc foarte repede… E valabil în Franţa, Germania, Marea Britanie, Olanda”.

Comentarii
 1. remoremo spune:

  Romania este o tara care iti creeaza o mare dezamagire . Este o rusine .

  • Hmm !! Titlul articolului meu te-a dus in eroare Remus. Mesajul era pozitiv despre Romania .Natura din Romania este ca o fata frumoasa si sanatoasa pentru ca s-a pastrat ecosistemul (inca) dar este murdara datorita gunoaielor prezente. Pe cand in vestul Europei natura este frumoasa dar moarta, artificiala.
   Poate se gandesc tinerii crestini sa faca ceva actiuni de curatare a gunoaielor in satul sau orasul lor care se gasesc pe malul raului.
   Asa ca lansez o chemare la cei din Romania sa nu mai arunce gunoaiele aiurea .Daca nu este un cos de gunoi in zona sa le duca cu ei acasa sau se le arunce la un cos de gunoi pe care il gasesc cu prima ocazie. Este valabil si pentru cei care merg in vizita, din diaspora.

 2. remoremo spune:

  Daniel ,

  in cuvintele mele se includ mai multe lucruri , nu numai cele privitoare la gunoi . Este trist ca trebuie sa afirm asemenea cuvinte despre tara in care m-am nascut .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s