Y4K

Posted: mai 20, 2009 in evanghelizare
Etichete:, , , ,

Y4K este marca sub care si-a facut aparitia publica organizatia „Tineri pentru Imparatie”(Youth 4 The Kingdom). Dupa ce au lucrat sub un oarecare anonimat incepand din anul 2000, tinerii crestini evanghelici din Phoenix, Arizona au iesit la lumina cu o publicatie trimestriala in limba romana si o prezenta pe internet in limba engleza care poate fi accesata apasand pe legatura de mai jos.
Tinerii romani-americani indrumati de Marius Chelmagan au o lucrare impresionanta de predicare si misiune si ajutorare in Romania, Republica Moldova,Ucraina, Mexic si printre musulmanii din Africa de Nord.
Prin intermediul revistei care a aparut zilele acestea am cunoscut proiectele de viitor ale acestor tineri dedicati slujirii lui Hristos cu toate resursele pe care le au, precum si nevoile specifice ale organizatiei.
Au planuri ambitioase pentru viitor, pe masura credintei lor. Sa ne rugam ca prin ajutorul Domnului sa le implineasca si sa contribuim material la realizarea lor.
Am fost impresionat de modestia care am remarcat-o printre altele si prin raspunsul dat la intrebarea „Care sunt realizarile organizatiei „Y4K”? Raspunsul lor : „Lucrarea lui Dumnezeu in principal, in inimile oamenilor este invizibila dar oricum Y4K a fot implicata in plantare a de biserici ,distribuirea de materiale crestine si incurajarea si sustinerea unor noi misionari.”
Le doresc sa continue slujirea cu integritate ,prin credinta si cu mijloacele si resursele Duhului Sfant.
Aici puteti accesa pagina de internet a Y4K Youth 4 The Kingdom

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s