Miss „Islam”

Posted: mai 7, 2009 in Uncategorized
Etichete:,

shukr_2049_47103440 --women in Islam


Sursa foto AICI

In Arabia Saudita a inceput sambata „singurul concurs de frumusete si care este in concordanta cu morala Islamului” dupa cum a declarat organizatoarea
(vezi articolul
Miss Moral Beautifull ).
S-au inscris 200 de fete cu varsta cuprinsa intre 15-25 de ani. In urmatoarele 10 saptamani vor participa la cursuri cum ar fi „Descopera -ti potentialul interior”,”Cum sa ajungi lider” sau „Mama ,paradisul este la picioarele, tale” si vor sustine teste.
Nu va fi prezenta nici televiziunea, nici barbati . In juriu sunt numai femei care vor participa si la evaluarea comportamentului acestor fete fata de mama lor . Ele vor fi o zi acasa pentru a vedea modul cum interactioneaza cu mama lor.
„Castigatoarea nu trebuie sa fie neaparat frumoasa. Pentru noi este importanta frumusetea sufletului si calitatile morale. Castigatoarea va fi ceea care va demonstra cea mai mare dedicare si respect pentru parintii ei.” a declarat organizatoarea concursului.
Acum nu stiu cum putem noi sa ducem crestinismul promovat de Miss Califronia 2009 care intr-o aparitie organizata de Organizatia Nationala pentru Casatorie din America a spus „va face orice este nevoie ca sa protejeze casatoria intre un barbat si o femeie” . Ca isi asuma riscul de a nu fi corecta din punct de vedere politic ci mai degraba sa fie in acord cu Biblia.” Cred ca primul lucru care ar trebui sa-l faca este sa invete sa-si tina hainele pe ea. Asta ar face mult mai mult bine cauzei familiei .
Daca in Arabia Saudita fetele sunt imbracate intr-o roba si avand fata acoperita, Miss California 2009 a pozat avand bustul gol(intoarsa cu spatele la aparatul de fotografiat si numai in costum de baie.)Nu pot sa public aceasta poza (care circula pe internet) pentru ca o sa credeti ca am luat-o razna dar Carrie Prejean sustine ca aceasta este parte din obligatiile ei de „foto-model”,ocupatia ei actuala . Culmea ironiei nu si-a pierdut titlul de „Miss California” pentru afirmatiile ei privind familia si era cat pe ce sa-si piarda titlul pentru fotografiile de pe internet.
NOTA :Foto de mai sus(din partea dreapta) este imaginea unei femei crestine acum peste 100 de ani in America.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s