Un proverb pentru „Miss” California 2009

Posted: mai 4, 2009 in Uncategorized
Etichete:, , ,

„DESMIERDARILE SUNT INSELATOARE SI FRUMUSETEA ESTE DESARTA,
DAR FEMEIA CARE SE TEME DE DOMNUL VA FI LAUDATA”
(Biblie, Cartea Proverbelor 31:30)

„Charm is deceitful and beauty is vain,but women who fears the Lord is to be praised” (Proverbs 31:30)
M-am trezit sa scriu tocmai despre acest subiect pentru ca, Carrie Prejean a starnit o serie de dezbateri in presa privind actiunile si afirmatiile ei. Chiar daca a fost huiduita de catre public si un membru al juriului care este „gay” a pronuntat cuvinte murdare asupra ei, trebuie sa o apreciem pentru ca nu a sustinut casatoria intre persoanele de acelasi sex stiind ca aceasta ii reducea sansele de a castiga concursul.
Am citat proverbul de mai sus pentru fetele si femeile care isi pierd respectul de sine in fata acestor „miss”.
Desi se susutine ca aceste concursuri sunt pentru a aprecia in ansamblu calitatile personale, de caracter si inteligenta ale candidatelor, accentul cade mai mult pe aspectul exterior. Altfel nu-mi explic de ce trebuie sa defileze in costum de baie in fata intregii lumi.
Dar Miss California 2009, Carrie Prejean, „si-a dat cu firma in cap” cand a cerut si a primit sprijin din partea sponsorilor ca sa aiba operatie estetica la sani. Aceasta a dat apa la moara liberalilor si i-a intristat pe crestinii seriosi, care si-au aratat indignarea fata de nemultumirea pentru felul cum a ceat-o Dumnezeu si pentru ca a incercat pe aceasta cale sa-si mareasca sansele pentru castigarea concursului la nivel national
S-ar parea ca nici macar castigarea premiului pentru frumusete nu te ajuta sa-ti pastrezi respectul de sine si sa fi multumit de felul cum arati.
Cred ca un concurs cu standardele din biografia ideala a lui „Miss Proverbe 31” ar fi binevenit in locul unor „miss” secolul 21 cu un profil artificial fabricat de lumea „Show-lui” contemporan.

Comentarii
  1. Vio Pop spune:

    Am gasit o greseala in text: „…trebuie sa o apreciem pentru ca NU a sustinut casatoria intre persoanele de acelasi sex stiind ca aceasta ii reduceau sansele de a castiga concursul”.

    Lipseste un „nu” pe care l-am scris cu majuscule, sau asa ati vrut sa spuneti?

  2. Multumesc Vio, cred ca am corectat corect acum !
    Merci! Alex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s