Imigrantii ilegali din Sacramento,SUA-UPDATE

Posted: martie 26, 2009 in etica crestina
Etichete:, , , , , ,

Sursa fotografie AICI tom_tancredo1
Vezi aici aricolul din ziarul Sacramento Bee
Miercuri ,25 Martie 2009 a avut loc procesul celor cinci angajati ai unei firme de avocatura din Sacramento,capitala statului California . Printre cei acuzati de intocmirea de dosare false pentu a peste 500 de persoane (romani si indieni) se afla si doi romani, Iosif Caza, 43 ani si Luciana Harnath, 29 ani care erau angajati ca si translatori-traducatori.
Cei peste 500 de imgranti identificati de autoritati au obtinut dreptul de sedere(azilul) prin declarea falsa ca sunt persecutati religios in Romania si respectiv India.
Conform ziarului Ziua de Cluj (vezi AICI )un pastor penticostal din Cluj a fost cel care a ajutat la initierea acestei anchete.
Iata cum prezinta un ziar din Sacramento acest caz ( vezi articolul aici http://www.sacbee.com/ourregion/story/1692462.html?mi_rss=Our%2520Region
„At the heart of the case against five employees of the Sacramento-based law firm Sekhon & Sekhon are allegations of a massive fraud scheme for profit that led to hundreds of people being granted asylum in the United States after falsely claiming primarily religious persecution.
A jury was selected Wednesday, and opening statements are scheduled today in the case, which has many of the elements of a TV docu-drama, complete with a large cast of characters, 11,000 pages of documents and tape recordings of an undercover agent…”
Oare cati dintre cei care au obtinut azilul prin declaratii false vor spune adevarul („… adevarul va va face liberi…” sau vor continua sa traiasca in aceasta minciuna ca recompensa pentru a ramane in America.
Vezi aici PACATELE IMIGRARII despre care am avertizat ca trebuie sa ne lepadam.

Ultimile noutatii despre situatia lui Iosif Caza
federal prosecutors expect him to be sentenced to nine years for his key role in one of the most brazen asylum fraud scams in U.S. history.
Read more: http://www.sacbee.com/2010/09/24/3052916/sacramento-immigration-fraud-man.html#ixzz10VLIrXH1
READ MORE AICI

Citeste in Evenimetul zilei despre cazul Iosif Caza AICI
LAST UPDATE : IOSIF CAZA CONDAMNAT LA 7,5 ANI INCHISOARE, SUNT SI ALTE CONSECINTE PENTRU CEI CARE AU PRIMIT VIZA PRIN ACEASTA SCHEMA
Citeste mai mult AICI
Read more HERE about last update Iosif Caza (7 years in prison)

Comentarii
  1. surdu spune:

    Ia spune tu cum ai venit in USA? Majoritatea de atunci si de acum sunt POCAITI de ai tai

  2. Dan Velici spune:

    Nici nu stiu cum sa incep……Numai cind auzi numele CAZA sti ca ceva e wrong. Tot neamul lor e…..(mai bine nu zic). Si cu smecheriile pe care Iosif le-a facut…ce sa zic? Comentriul lui Surdu rubbed me the wrong way. Pocaitii tai…. de parca el (si nepocaitii lui) sint mai buni. Nu are rost comentarii proaste de genul acesta. Si, Americanii sa nu mai faca atita caz de doua, trei sute de Romani care au luat cetatenia cum au luato ci sa se uite la milioanele de Mexicani, Arabi, etc care vin in America illegali si care intradevar comit crime grave. In mare, Romanii stiu sa lucreze isi vad de treaba si au un Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s