Atentie ! Astazi avem inspectie la biserica!

Posted: Ianuarie 16, 2009 in biserica
Etichete:, ,

   De multe ori in bisericile noastre, se amintea ca Dumnezeu este prezent in mijlocul nostru cand ne adunam la inchinare.

   Stiti! Nu ?”Ca acolo unde sunt adunati doi sau trei in numele Meu sunt si Eu(Isus) in mijlocul lor.” Eram constientizati de prezenta lui Dunmnezeu care este intre noi in mod special si El este cel care ne cunoaste cel mai bine atitudinea noastra interioara si  care ne va face o evaluare corecta a starii noastre spirituale.

   Acum  cand o companie  care se ocupa cu evaluarea serviciilor oferite de hoteluri,restaurante,cluburi de golf, s-a gandit  sa-si extinda afacerea si in biserici, s-ar putea sa-i auzim pe liderii bisericii avertizandu-ne  ca „Atentie! S-ar putea ca astazi sa avem inspectie la biserica. Am angajat o firma care trimite un profesionist care se va inchina  impreuna cu noi „sub acoperire”.”

Cam asa suna reclama lor:

 „Profesionisti ai companiei noastre se pot inchina in secret in biserica voastra si pot sa analizeze in detaliu actul de inchinare si sa va  prezinte un raport cu aspectele ce trebuiesc imbunatatite.

Avand aceste raport voi puteti face acele schimbari necesare care vor face sa creasca rata de ramanere a membrilor in biserica  si va face chiar biserica voastra sa creasca numeric. Faceti ajustarile pe care echipa noastra le sugereaza si nu numai ca veti reusi sa faceti ca pe cei care viziteaza biserica pentru prima data sa revina ci chiar ei vor vorbi despre voi si cu prietenii lor.”

                                                                              www. (thechurchcheck.com) 

Avem noi ceva elemente de manipulare emotionala sau /si umoristice   amestecate in inchinarea noastra care vor sa imite inchinarea „in duh si in adevar ” , dar sper sa nu dau vreo  idee nici unui consiliu pastoral  sa recurga la serviciile acestei companii . Nu de alta dar in bisericile in care se vorbeste romaneste au nevoie de translator. Asta va face sa vicieze rezultatele  evaluarii „profesionistului” in inchinare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s