UN BARBAT SI O FEMEIE

Posted: ianuarie 15, 2009 in etica crestina, homosexualitate
Etichete:

Matematica este implicata in toate aspectele existentei noastre umane . Educatia noastra a inceput cu aritmetica , continand operatii simple si a continuat cu ceea ce ne-a dat mare bataie de cap ,matematici speciale, la facultate. Matematica este o stiinta exacta si o rezolvare corecta a problemei ar trebui sa ne duca la acelasi rezultat.

 Exista si matematica spirituala, care difera de modul cum opereaza matematica materiala,dar asemanarea fiind ca sunt stiinte exacte.

 In matematica spirituala a relatiilor umane de familie , 1 + 1 = 1 ,adica UN BARBAT + O FEMEIE = UN SINGUR TRUP.Aceasta este aritmetica simpla a lui Dumnezeu ,accesibila intelegerii oricarui muritor,stabilita inca de la inceput. „La inceput „ este expresia cheie folosita de Isus ca sa explice de ce s-a ajuns ca oamenii de-a lungul timpului sa creeze matematici speciale care sa nu aiba la baza aritmetica spirituala. „La inceput Dumnezeu a facut cerurile si pamantul”(Genesa 1:1) si „…a facut pe om..” ,”…parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut….” si prin matematica spirituala a formulat  crearea unui nou produs ,familia, „Deaceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de nevasta sa, si vor face un singur trup”.

 Si ca aceasta formula sa de-a rezultate Dumnezeu a adaugat in constitutia omului ceva ca cei doi, barbatul si femeia, sa se simta atrasi unul de altul si chiar sa le faca placere de a fi un singur trup.Aceasta urma sa asigure implinirea poruncii lui Dumnezeu, „Cresteti, inmultiti-va si umpleti pamantul….”.

  De-a lungul timpului, religia ,o parte a stiintei,si o parte a politicului, cu o majoritate suficienta, au creeat si propagat matematici speciale ale acestui fenomen, dar care au eroarea ca neavand la baza aritmetica spirituala, nu au putut decat sa ajunga la rezultate catastrofal de diferite,dar cu pretentia de rezolvare a problemelor  umane.

 O formula ,cu pretentia sustinerii realitatii , este  ca 1+1 =1 indiferent cine este  unu si unu care se aduna,rezultatul este totuna. Un barbat + Un barbat =1,sau O femeie + O femeie =tot 1.  In aritmetica spirituala .un singur trup, este numai rezulatul firesc al unirii doua persoane de sex opus ,permanet pe tot timpul existentei terestre a celor doi. Orice manifestare a uniri trupesti    in afara acestei formule ,este pacat (adica echivalentul minus infinit al matematicii), si omul a primit capacitatea de a-si controla acest instinct prin abstinenta si celibat.

  Daca la inceput politicul a considerat homosexualiatea poate in mod putin exagerat,ca fiind un rau social atat de mare incat erai inchis,  s-a ajuns astazi sa fie recunoscuta unirea homosexuala, cu acelasi statut ca familia heterosexuala,iar cei care afirma,folosindu-te de dreptul la libertatea de vorbi, ca fiind pacat pot ajunge acum dupa gratii.

 Exista in prezent cinci tari in care este legal recunocuta casatoria persoanelor de acelasi sex,cu aceleasi drepturi ca si familia normala ,sper ca pot spune in felul acesta.

 Olanda a fost prima tara care,in decembrie 2000, a legalizat casatoria persoanelor de acelasi sex ,dand cuplurilor homosexuale aceleasi drepturi de a se casatori,divorta si adopta copii.A urmat apoi Belgia in 2003,Spania in 2005,Canada tot in 2005 si Africa de Sud in 2006.

 S-a ajuns la acest nivel nu dintr-o data, ci printr-un proces numit spiritual degradare morala treptata si politic si social vazut ca o emancipare si adaptare, la asa zise conditii noi. La inceput,homosexualismula fost un lucru ignorat si tolerat ,ca apoi urmatorul pas  premergator legalizarii casatoriilor homosexuale ,sa fie ceea ce in unele tari, inclusiv America se numeste „uniunea civila”. „Uniunea civila” este o forma prin care se extind drepturile civile de care beneficiaza familiile ,la partenerii care nu sunt casatoriti,dar uniti prin aceasta forma.California ,Hawaii si Vermount au au deja ceva forme de „uniune civila”,iar alte state sunt in procesul dezbaterii si votarii a „uniunii civile”. „ Focus on the Family” critica acest demers ca fiind neintelept  si din punct de vedere politic si social  pentru ca permite ca termenul de „famile” sa fie extins la orice realatie personala apropiata si casatoria devenind numai o relatie sustinuta de religie sau sentimental/ emotional.

 Apoi,  „uniunea civila” nu aduce aceleasi beneficii sociale ca si  familia  iar  in final „uniunea civila „ esuiaza in intelegerea rostului in esenta al legii, care intr-adevar are un caracter de a asigura justitia dar in acelasi timp ea exista pentru a incuraja un anumit comportament ,intre altele ,pentru ca anumite comportamente contribuie in mod mai substantial la bunastarea societatii.

 Situatia in America este fluida in acest domeniu, desi in 1996 ,Congresul American a votat un act cu intentia  de a devenii lege „Defense of Marriage Act” care sa defineasca casatoria ca „unirea intre un barbat si o femeie”.

 De altfel la momentul actual, sunt 27 de state americane care au aprobat un amendament constitutional care defineste casatoria ca unirea dintre un barbat si o femeie.,Massachusetts este singurul si primul stat care permite casatoria persoanelor de acelasi sex pentru rezidenti  iar imi pare rau dar iar eu sunt rezidentul primului stat in care amendamentul nu a fost aprobat,Arizona.

Majoritatea candidatilor la presedintia Americii ,se opun  casatoriei persoanelor de acelasi sex ,dar multi sustin „uniunea civila”si binenteles multi nu  considera pacat homosexualismul.Matematicile speciale ale secolului douazecisiunu in domeniul politic devin tot mai naucitor de complicate, incat sugerez tuturor o reintoarcere la aritmetica simpla, spirituala, 1+1=1, adica  un barbat + o femeie = un singur trup ;o familie.

 Deciziile numirii a unor oameni  in functii publice ,in America, incep sa fie influientate major de pozitia fata de homosexualitate . Afirmatia lui Dr. James W Holsinger Jr. precum ca homosexualitatea  este  „ceva impotriva firii” cum se spune in Romania si cauza  multor boli, a facut ca nominalizarea lui  de catre  presedintele Bush pentru functia de „surgeon general”sa produca o furtuna de dezbateri in lumea politica si medicala facand confirmarea aproape imposibila.

 Natiunile Unite(ONU) a acceptat recent oficial ca si grupuri non-guvernamentale, doua organizatii de apararea drepturilor homosexualilor,una din Suedia si alta din Quebec ,Canada, Statele Unite fiind printre natiunile care au votat favorabil. Aceste grupuri au declarat ca vor folosi statutul lor ONU ca o platforma de a promova drepturile  homosexualilor in tari care se opun.

 Si ca sa ne facem o imagine cat de nepopulari suntem noi cei care sustinem aritmetica spirituala a lui Dumnezeu un sondaj al Pew Research Center din 2007 desi exista o majoritate(55%) in America care se opune casatoriei persoanelor de acelasi sex,o destul de mare parte o sustin, 37%.

Uniunea Europeana intr-un studiu din 2006 a descoperit ca de asemeni o majoritate de 49% se opun casatoriei persoanelor de acelasi sex dar divizarea este stransa cu 44%cu cei in favoarea ei. Olanda binenteles este prima cu un procent de 82%   care aproba si Romania este iarasi „codasa” cu numai 11% in favoarea casatoriei homosexualilor.

 Majoritatea candidatilor la presedintia Statelor Unite sunt impotriva  legalizarii casatorie persoanelor de acelasi sex,iar multi dintre ei  sunt de acord „uniunea civila” a persoanelor de acelasi sex. Este interesant ca unii au afirmat ca homosexualitatea nu este ceva imoral.

 Oricum organizatiile de aparare a drepturilor homosexualilor sunt foarte active .

 In fiecare luna undeva in lume este luata in discutie o noua propunere legislativa referitor la problemele relatiilor sexuale dintre persoane de acelasi sex.

Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s