Un pastor extremist impotriva islamului moderat

Posted: noiembrie 24, 2008 in etica crestina, politica
Etichete:, , , , ,

Putina istorie electorala. Sa invatam din greselile trecutului. Un politician(John McCain) poate fi mai moderat decat un pastor(Rod Parsley) cataloagt ca si extremist.

Atentie la extremistii din bisericile noastre

Publicitate
Comentarii
 1. eu spune:

  Nu mi s-a parut nimic anormal.. Diavolul este dusmanul crestinismului si al nostru.Ca se foloseste de oameni,de unele religii… Dar asta nu iseamna ca trebuie sa ii uram pe musulmani.Din potriva; trebuie sa ne rugam pentru ei si sa le spunem despre dragostea lui Cristos.

 2. danlucescu spune:

  „Tu”(adica „Eu”)
  Totusi ceva este din momentul in care McCain a anuntat ca respinge sustinerea („endorsement”) din partea Pastorului Rod Parsley si ca senatorul McCain „de fapt respinge cu tarie asemenea declaratii(ale lui Rod Parsley)”
  America si-a asumat misiunea alaturi de alte tari sa ajute la instaurarea democratiei(nu a teocratiei) in lume. Aceasta inseamna libertate pentru toate religiile.
  Cred ca mai potrivit ar fi fost ca ceea ce a declarat McCain sa fi fost spus de catre Pastorul Rod Parsley.
  McCain a spus ” Scopul nostru trebuie sa fie sa castigam inimile si mintile a marii majoritati a musulmanilor moderati care nu vor ca viitorul lor sa fie controlat de o minoritate violent -extremista”
  Pastorul Rod Parsley a declarat: ” Stiu ca aceasta declaratie suna ca extremista. Dar realitatea este ca ..America a fost fondata in parte cu intentia de a vedea aceste religii false distruse(nu suna la fel ca si declaratiile musulmanilor extremisti). Si eu cred ca 11septembrie 2001 a fost o chemare la arme a genratiei nostre, chemare pe care noi nu putem s-o mai ignoram.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s