Revolutia sexuala continua si in 2008

Posted: august 7, 2008 in ARTICOLE publicate in ROMANIAN TIMES, sexualitate
Etichete:, , , ,

   

 Poti citi mai mult aici despre revolutia_morala_din_secolul_i_si_revolutuia1 acest articol a fost publicat si in revista Romanian Times  www.romaniantimes.org/DanielLucescu.html

Candidatul la presedintia Statelor Unite in 2008,republicanul John McCain a participat la intrunirea anuala a motociclistilor  din SUA. Canalul de televiuziune ABC News, comenteaza, la stirirle din 5 august 2008, ca in discursul tinut la aceasta manifestare,si-a oferit propria sotie,Cindy McCain, sa participe la concursul de frumusete al acestei intruniri.

„I-am spus ei ca daca are putin noroc ea ar putea fi prima femeie care sa slujeasca in amandoua ipostazele, ca  Prima Doamna si Miss Buffalo Chip.” a spus  McCain.

Considerata o gafa de ziaristi,totusi poate aceasta este involutia morala a candidatilor la presedintie. Se stie ca la acest concurs,participantele defileaza in costume de baie  si dupa cum comenta  ABC News, uneori chiar lipsite de decenta in totalitate.

O fi castigat ceva voturi din partea motociclistilor,dar oare nu a sacrificat prea mult !

Pentru crestini modelul de moral nu este nici un om sau o invatatura, altul decat Isus si Predica de pe Munte, unde este prezentata si adevarata revolutie sexuala.

SEX 101

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s